Corabia eşuată a piraţilor se vinde cu 1,6 milioane $

Ultima actualizare:

    Corabia piraţilor se  află la marginea  unui lac din RippleFotografii: Profimedia
Corabia piraţilor se află la marginea unui lac din RippleFotografii: Profimedia

Dacă vezi de la distanţă conacul din Ripple, Worcestershire, Regatul Unit, poţi să juri că eşti într-o poveste cu piraţi. Proprietatea a fost scoasă recent la vânzare contra sumei de 1,6 milioane $ şi le pune la dispoziţie noilor proprietari o privelişte de vis către un heleşteu de basm. Pe domeniul de 5 hectare se află 11 staule care pot adăposti şase cai.

În mijlocul heleşteului a fost amenajată o insulă a comorii pentru copiii care vor să evadeze din realitate şi să zboare către o lume cu feţi-frumoşi şi zâne. Corabia-conac a fost concepută cu două punţi, un turn de veghe, o cabină a căpitanului, un grătar uriaş şi chiar o cramă. 

Julia Boehn, care reprezintă compania de imobiliare care se ocupă de tranzacţie, a declarat pentru The Sun: ”Am fost ofertaţi doar de firme organizatoare de petreceri. Proprietarul însă nu vrea ca ambarcaţiunea piraţilor deţinută de el până acum să devină parc de distracţii, ci o casă pentru o familie specială”. 

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net