Copii arși de vii în Alep! Oamenii spun că Assad a ordonat un genocid

Ultima actualizare:

    Oamenii au cerut ajutor Națiunilor UniteFoto: AFP
Oamenii au cerut ajutor Națiunilor UniteFoto: AFP

Secretarul General al Națiunilor Unite Ban Ki Moon este „alarmat” de situația din Alep, orașul sirian care aproape că a fost ras de de pe fața pământului, aici având loc lupte dure între forțele guvernului sirian și rebeli. Există teama că în Alep ae loc un genocid, după ce armata siriană a anunțat că a ocupat orașul.

Potrivit tabloidului britanic The Sun, care citează o sursă independentă din Siria (Allepo24), mai mulți copii ar fi fost arși de vii pe străzile orașului Alep. Forțele președintelui Assad par să fi preluat controlul orașului Alep, care a fost centrul unui război civil în ultimii patru ani. Circa 100.000 de civili se află în pericol și au cerut ajutorul ONU, însă salvatorii nu pot ajunge la ei. Oamenii sunt prinși chiar în zona cea mai periculoasă de conflict. Mulți dintre aceștia au apelat la rețelele de socializare pentru a-și lua adio, crezând că nu mai au nicio șansă să scape din infernul din Alep.


    Orașul a ajuns o ruinăFoto: AFP
Orașul a ajuns o ruinăFoto: AFP

Potrivit Secretarului General al Națiunilor Unite Ban Ki Moon este îngrijorat de mesajele primite și spune că în Alep au loc atrocități inimaginabile. Nu există niciun răspuns oficial din partea guvernului sirial sau al aliaților săi ruși. „Căștile Albe”, un grup de voluntari sirieni care salvează oamenii din Alep, au cerut ajutor disperat Națiunilor Unite: „Bombele cad în timp ce scriem aceste cuvinte. Timp de patru ani, noi voluntarii am muncit din greu pentru a salva oamenii din Alep: am lucrat în spitale improvizate, am salvat familii întregi de sub ruine și ne-am riscat viața pentru a documenta crimele de război pe care le comite Assad și aliații săi ruși. Nu mai putem face față”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net