A convins un copil să facă sex cu ea, după ce i-a spus că îl bate

Ultima actualizare:

    Femeia a povestit că a crezut că băiatul avea 17 ani când au făcut sexFoto: mirror.co.uk
Femeia a povestit că a crezut că băiatul avea 17 ani când au făcut sexFoto: mirror.co.uk

O femeie în vârstă de 46 de ani a fost acuzată că a făcut sex cu un băiat de 14 ani şi apoi l-a lăsat să îi facă fotografii nud. Amanda Lockhart a scăpat însă nepedepsită, deşi şi-a recunoscut fapta.

Femeia, în vârstă de 46 de ani şi care are un fiu mai mare decât băiatul abuzat, a făcut sex cu minorul de trei ori. Băiatul a povestit, într-un tribunal din Londra, că Amanda Lockhart l-a forţat şi chiar l-a ameninţat că, dacă nu se culcă cu ea, îl bate. El a mai spus că femeia l-a pus să îi atingă picioarele când erau într-o maşină singuri, în decembrie 2013. Apoi, în ianuarie 2014, Lockhart l-ar fi abuzat sexual. La câteva zile distanţă, i-a făcut sex oral, iar apoi a făcut din nou sex cu el. 

"Îmi era frică de ea. Nu ştiam ce îmi poate face", a spus băiatul, conform mirror.co.uk. 

Lockhart a recunoscut că a făcut sex cu el într-o baie, dar a spus că adolescentul i-a arătat un paşaport din care se înţelegea că are 17 ani. Ea a mai povestit că băiatul a venit după ea şi a sărutat-o. Când i-a spus că e doar un copil şi să înceteze, el i-a arătat actul de identitate. 

"Data naşterii părea a fi iunie 1996. Am crezut că are 17 ani. Atunci m-a tras lângă el şi mi-a băgat mâna în sutien. Cu o mână, mi-a dat jos sutienul. M-a rugat să merg cu el în baie. M-a tras după el şi m-a dezbrăcat", a spus Amanda Lockhart. 

Ea a mai povestit că, atunci când erau goi în baie, el i-a făcut pozele. "Dacă era minor, nu eram nebună să îi trimit poze. Nu l-am ameninţat niciodată, m-am purtat mereu frumos cu el", a spus el, în faţa juriului, cu ochii în lacrimi. 

Povestea femeii i-a convins pe cei 12 juraţi, care au achitat-o de toate acuzaţiile. 

image
image
image
image
image
image
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net