A condus beată și a făcut accident. Ce le-a spus polițiștilor te va lăsa mască

Ultima actualizare:

    Femeia s-a urcat la volan după ce a consumat „numai șase” pahare de tăriefoto: moron.com
Femeia s-a urcat la volan după ce a consumat „numai șase” pahare de tăriefoto: moron.com

Monica Felzer, în vârstă de 35 de ani, era în stare de ebrietate la volan când a făcut un accident pe șosea. Aceasta a tamponat spatele unei alte mașini care se afla în fața ei. Confruntată de șoferul mașinii accidentate, femeia nu a recunoscut că este vinovată și a plecat mai departe, însă nu a scăpat atât de ușor.

Șoferul mașinii accidentate de Monica Felzer a urmărit-o pentru a-i cere socoteală. Mai mult decât atât, bărbatul a sunat la poliție pentru ajutor. Aceștia au ajuns în scurt timp și au reușit să o oprească pe femeie pentru control, însă când aceasta s-a dat jos din mașină, polițiștilor nu le-a venit să creadă ce le-a spus.

Agenții de poliție au încercat să o supună pe femeie testelor de ebrietate, însă aceasta a refuzat, spunând că a băut „numai șase” pahare de tărie și că este în regulă. A fost transportată imediat la spital pentru analizele de sânge necesare, iar când a ajuns acolo, Monica le-a oferit 1.000 de dolari pentru a o lăsa să plece acasă, potrivit moron.com.

Mai mult, când se afla la centrul de analize, femeia i-a uimit pe polițiști. „Sunt o vrăjitoare și vă voi ucide cu o vrajă de moarte”, le-a spus aceasta. Apoi a încercat să părăsească încăperea, iar când oamenii legii au oprit-o, aceasta i-a încurajat să o agreseze: „Bate-mă, iubesc asta!”, a adăugat Monica.

Dar asta nu e tot. Femeia a fost escortată la o celulă de reținere, despre care aceasta a spus că este mizerabilă și că toaleta este neigienică, iar apoi a urinat în proprii ei pantaloni. În cele din urmă, Monica a fost arestată pentru conducere în stare de ebrietate, accident și părăsirea locului accidentului și opunerea, fără violență, la arest. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net