Condamnată la pușcărie că și-a pus soțul să dea cu aspiratorul

Ultima actualizare:

    Michael şi Valerie  Sanders s-au căsătorit  în 2014, după o relaţie  de doar doi ani
Michael şi Valerie Sanders s-au căsătorit în 2014, după o relaţie de doar doi ani

Dragoste cu năbădăi! Valerie şi Michael Sanders s-au îndrăgostit în 2012, s-au căsătorit în 2014, au colindat planeta şi acum 14 luni s-au despărţit. La procesul de divorţ, Michael Sanders a explicat că vrea să se separe pentru că soţia lui îl abuzează, îl cicăleşte şi îi controlează viaţa. Marţi, instanţa a condamnat-o pe Valerie la detenţie, după ce şi-a recunoscut fapta.

Iubire cu scandal! În ciuda faptului că Michael Sanders (58 de ani) a fost gardian în penitenciar şi e campion la culturism, se teme îngrozitor de tare de nevasta lui. În 2018, Valerie (58 de ani) i-a ordonat să dea cu aspiratorul în casă după ce a venit de la sala de fitness şi era rupt de oboseală. Michael a refuzat, şi femeia, care are o înălţime de doar 1,52 m, a început să îl certe îngrozitor. Vecinii lor din Catterick, North Yorkshire, au sunat la poliţie şi patru ofiţeri vânjoşi au reuşit să o potolească. Michael a depus actele de divorţ şi a cerut un ordin de restricţie împotriva fostei lui soţii acuzând-o de comportament abuziv. Valerie, care avea doi copii din căsnicia anterioară, a contestat iniţial acuzaţia. Marţi, însă, Curtea Regală Teeside care judecă speţa a condamnat-o ori la 17 ore în detenţie, ori la doi ani de restricţie de a se mai apropia de Michael la mai puţin de 100 m. În acest context, Valerie a acceptat să stea 17 ore după gratii. Întrebat de jurnaliştii de la ”Daily Mail”, cum a rezistat în cei aproape trei ani de căsnicie, Michael a recunoscut că îl apucaseră gândurile de sinucidere încă din primele 6 luni de după nuntă. Singurul lucru care l-a ajutat să treacă peste abuzurile soţiei a fost antrenamentul de la sala de fitness. După ce s-a retras din cariera de gardian de puşcărie a devenit instructor de fitness şi a antrenat mai mulţi campioni. 

Legea care îi apără pe soţii abuzaţi

Michael Sanders e fost  gardian de penitenciar  şi antrenor de culturism
Michael Sanders e fost gardian de penitenciar şi antrenor de culturism

Valerie Sanders a fost găsită vinovată în conformitate cu secţiunea 76 din Codul Penal votat de Parlament în 2015. Conform acestui act normativ, soţul care exercită ecţiuni de intimidare, control şi are comportament abuziv faţă de partener este pasibil de o pedeapsă cu închisoarea şi i se face dosar penal. Instanţa ia în considerare inclusiv abuzurile psihice, nu doar pe cele de natură fizică. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net