Concurentele unui concurs de frumuseţe din Irak, păzite cu mitraliere

concurs.jpg

concurs frumusete irak miss irak mitraliere
Pe durata concursului de frumuseţe, tinerele au fost păzite cu arme
foto: AP

Irakul a găzduit, sâmbătă, primul concurs de frumuseţe organizat în această ţară după peste 40 de ani. Competiţia a fost câştigată de Shaymaa Abdelrahman, o tânără în vârstă de 20 de ani, într-un eveniment în care concurentele au fost păzite de persoane cu puşti automate, de tip Kalaşnikov.

Într-o ţară în care incidentele armate sunt la ordinea zilei, Irakul şi-a apărat concurentele la un concurs de frumuseţe cu mitralierele.  
"Unii oameni care nu sunt de aici cred că noi nu iubim viaţa", a declarat Humam al-Obeidi, unul dintre organizatorii Miss Irak, prima competiţie care este organizată în această după peste 40 de ani. Precedentul concurs de frumuseţe organizat în Irak a avut loc în 1972, scrie The Guardian, conform Mediafax.
Evenimentul s-a desfăşurat sâmbătă, într-un hotel din Bagdad, organizatorii încercând să respecte unele dintre criteriile impuse de acest tip de competiţii la nivel mondial şi având în vedere că Miss Irak va reprezenta această ţară la următoarea competiţie internaţională Miss Universe. 

miss_irak.jpg

concurs frumusete irak miss irak mitraliere
Miss Irak este Shaymaa Abdelrahman, o tânără în vârstă de 20 de ani
foto: AP

Au fost însă unele detalii, precum absenţa probei costumelor de baie şi, mai ales, faptul că uşile au fost păzite de persoane ce purtau puşti automate, de tip Kalaşnikov, care au demonstrat în mod ferm că această competiţie s-a desfăşurat în Irak, chiar dacă s-a dorit a fi un semn de normalitate şi de speranţă.
"Sperăm că am reuşit să facem auzită vocea Irakului, să arătăm că această ţară încă trăieşte, că inima sa încă bate", a spus Senan Kamel, directorul artistic al acestui concurs.
Loading...

Citește și

  • Incredibil! Dar după tsunami-ul din martie 2011, pompele funebre din Japonia au cam şomat. Aşa că au profitat de expoziţia din Tokyo pentru a organiza primul concurs de Miss cu tema „frumoasă şi rece”.

  • Un producător de jucării sexuale a generat controverse după ce a organizat cu concurs de frumuseţe pentru vagine. Brian Sloan a vrut să aleagă cele mai frumoase trei vagine pentru a crea o jucărie sexuală şi a cerut femeilor să trimită poze cu vaginul lor, pe care bărbaţii le-au notat pe o scară de la 1 la 10.

  • barbat mort concurs de frumusete

    Juan Manuel Sanchez, poreclit „Bebo”, își dorea foarte mult să participe la un concurs de frumusețe din Hunucma, Mexico. La sfaturile prietenilor lui, Juan a luat măsuri drastice în încercarea de a-și confecționa implanturi mamare acasă.

  • miss world 2015 sanya china miss spania castigatoare

    Concursul de frumuseţe Miss World 2015 la care s-au înscris peste 118 frumuseţi a ajuns la final. Reprezentanta Spaniei a fost aleasă cea mai frumoasă femeie din lume anul acesta. Mireia Lalaguna Royo este câştigătoarea celei de a 65-a ediţii a concursului desfășurat în China.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1