Coincidență? Kate Middleton și Meghan Markle se îmbracă la fel la evenimente

Ultima actualizare:

    Deseori, Kate Middleton și Meghan Markle s-au îmbărcat similar la anumite evenimenteFoto: Hepta
Deseori, Kate Middleton și Meghan Markle s-au îmbărcat similar la anumite evenimenteFoto: Hepta

Pe măsură ce relația actriței Meghan Markle (36 de ani) cu Prințul Harry devine tot mai serioasă, și legătura cu Kate Middleton (35 de ani) pare să să se întărească. Dar într-atât de strânsă e relația lor, încât au ajuns să poarte chiar și rochii similare la anumite evenimente.

Chiar dacă au un trecut diferit, Ducesa de Cambridge și Meghan Markle sunt mult mai similare decât lasă impresia, mai ales când sunt surprinse purtând ținute extrem de asemănătoare la evenimente importante. Nici nu-i de mirare, având în vedere că aleg rochiile realizate de același designer, după cum identifică Daily Mail.

Lucru ciudat este însă faptul că bizara asemănare a ținutelor poate fi observată încă dinainte ca Meghan să-l cunoască personal pe Harry. De exemplu, în cadrul unui eveniment de la Hoolywood, din 2012, Meghan a purtat o rochie realizată de Diane von Furstenberg, iar recent, Kate a purtat o ținută asemănătoare, doar că rochia a fost lungă, dar realizată de același designer.

Cine se copiază pe cine, am fi tentați să ne întrebăm. Nu a fost singura ocazie când Kate și Meghan și-au potrivit gusturile vestimentare. La anumite evenimente, s-a putut observa că actrița are prin șifonier cam aceleași rochii pe care le poartă și ducesa.

Chiar și după ce Kate a rămas însărcinată a treia oară, iar burtica este în plină creștere, asemănarea vestimentară dintre ea și iubita Prințului Harry nu a încetat să iasă în evidență. Coincidență sau nu, cele două frumoase șatene, care sunt și cam de aceeași vârstă, par să se înțeleagă de minune chiar și la capitolul vestimentar și n-ar fi exclus să-și dea sfaturi una alteia în acest domeniu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net