Cine o copiază pe Kate Middleton? Se îmbracă exact la fel și este Regină

kate.jpg

kate middleton
Există o personalitate de viță nobilă care pare că îi copiază lui Kate ținutele vestimentare
Foto: Getty

Se pare că Ducesa de Cambridge are concurență serioasă la capitolul vestimentar. Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie similară cu a lui Kate Middleton la o ceremonie oficială.

Nu-i de mirare că admiratorilor li s-a părut că observă ceva cunoscut la regină – era ținuta pe care au mai zărit-o și la Ducesa de Cambridge în urmă cu doar câteva zile.

letizia_1.jpg

letizia regina spania
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie similară cu a Ducesei de Cambridge
Foto: Getty

Regina Letizia (44 de ani) a ales să poarte o rochie realizată de Caroline Herrera, cu motive florale roșii, exact precum cea purtată de Kate și realizată de designerul Alexander McQueen, informează Daily Mail.

Asemănarea nu s-a oprit însă doar aici – chiar și pantofii au fost similari cu cei purtați de Kate. În schimb, regina a ales o coafură și un machiaj simple, în contrast cu prima zi a evenimentului, unde a avut un ruj de buze foarte închis.

kate_2.jpg

kate middleton
Aceasta este rochia purtată de Kate Middleton
Foto: Getty

Regina Letizia a participat alături de soțul său, Regele Felipe al VI-lea (48 de ani) la cea de-a doua zi a ceremoniei de decernare a premiilor Prințesa de Asturia, din Ovideo (nordul Spaniei). Premiile Prințesei de Asturia reprezintă un eveniment anual organizat de o fundație cu același nume și care acordă astfel de premii unor personalități care au obținut merite deosebite în știință, acte de caritate sau în afacerile publice.

letizia_2.jpg

letizia regina spania
Regina Letizia a purtat o coafură și un machiaj simple
Foto: Getty

Ai zice că sunt două cupluri aproape identice. Precum Prințul William și Kate Middleton, Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei au împreună tot doi copii: Leonor, Prințesa de Asturia (zece ani) și pe Infanta Sofia a Spaniei (nouă ani).

felipe_si_letizia.jpg

regele felipe regina letizia
Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia ai Spaniei
Foto: Getty

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • kate middleton

    Kate Middleton (34 de ani) rămâne un om cu picioarele pe pământ, chiar dacă face parte din familia regală britanică. Pentru prima sa vizită de una singură, în Olanda, soția Prințului William a reușit să facă oamenii simpli să se îndrăgostească de ea. I-a cucerit cu carisma, zâmbetul și simplitatea sa, iar asta i-a asigurat succesul în relația cu olandezii.

  • kate middleton

    Ducesa de Cambridge, născută Kate Middleton, a provocat din nou o epuizare a stocurilor din magazine după ce a apărut într-o ținută accesibilă la o întâlnire oficială. De data aceasta este vorba despre o pereche de pantaloni de 30 de euro, de la Gap.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1