Cine este geniul din spatele discursurilor lui Michelle Obama

Ultima actualizare:
Hillary Clinton are mari șanse de a deveni președintele SUA
Hillary Clinton are mari șanse de a deveni președintele SUA

De obicei, un discurs al unui politician este lipsit de substanță și nu rămâne în memoria colectivă. Toți spun aceleași lucruri și fac aceleași promisiuni, astfel încât nimeni nu-i mai crede. Ce să mai spunem despre Primele Doamne, care de multe ori nu au o voce a lor.

Excepția de la această regulă este Michelle Obama, cea care se află în postura de Primă Doamnă a SUA de opt ani. Mulți au spus despre ea că este un orator mai bun decât soțul său, iar Barack este un orator foarte bun. Acest lucru spune multe. Cum se zice, în spatele unui bărbat puternic se află o femeie și mai puternică, iar Michelle este cel mai bun exemplu. Dar și în spatele ei se află cineva care este un modelator iscusit al cuvintelor.

Sarah Hurwitz este cea care, în ultimii opt ani, a scris pentru familia Obama, iar pentru Michelle, pentru aproape șapte ani, în mod exclusiv. Cele două femei puternice au lucrat atât de aproape una de cealaltă, încât aproape fiecare cuvânt spus în public de Prima Doamnă a trecut prin tastele sau stiloul scriitoarei de discursuri. Cel mai recent exemplu este discursul de la Convenția din Philadelphia, prin care și-a exprimat în mod expres sprijinul pentru Hillary Clinton. "Am încredere în Hillary să conducă această țară, pentru că i-am văzut devotamentul pe care îl are de o viață față de copiii acestei națiuni”, a spus Michelle Obama.

A scris și pentru Hillary Clinton


    Hillary Clinton are mari șanse de a deveni președintele SUAFoto: Getty
Hillary Clinton are mari șanse de a deveni președintele SUAFoto: Getty

Sarah Hurwitz are 38 de ani, a absolvit Facultatea de Drept de la Harvard și este unul dintre membrii originali ai echipei Obama. Ironia face ca Sarah să fi scris înainte chiar pentru Hillary Clinton, actuala candidată a Democraților, susținută și de familia Obama, cea care a pierdut în fața lui Barack, în 2008. La scurt timp, a primit apelul mult așteptat de orice persoană care își dorește să facă istorie ca scriitor de discursuri. A primit jobul la Casa Albă. Prima ei misiune a fosrt să o scoată din nou în lume pe Michelle, la Convenția de la Denver, după o perioadă în care a fost caracterizată ca elitistă, lipsită de patriotism și furioasă, notează The Independent.

Hurwitz și-a amintit despre primele întâlniri cu doamna Obama: “Mi-a spus de la început cine este, de unde vine, care este familia ei, valorile după care se ghidează și despre ce vrea să vorbească. Atunci mi-am dat seama că Michelle Obama știe cine este și știe ce vrea să transmită.” Discursul de la acea vreme a adus-o pe Michelle în atenția tuturor, dar de această dată în mod pozitiv. De atunci a început să crească în ochii americanilor.

Sarah și Michelle și-au creat o conexiune special. Prima Doamnă este interesată să spună o poveste, iar scriitoarea de discursuri a ajuns să-I cunoască viața  și să o transpună cum nu se poate mai bine pentru a duce mai departe puterea lui Michelle Obama. “Acum, în timp ce scriu pentru ea, am vocea ei în cap, pentru că mi-a dat mult feedback în ultimii ani și mi-a spus clar ce vrea”, a declarat Sarah Hurwitz pentru presa de peste Ocean.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net