Cine e în spatele uciderii românului Tudor Simionov?

Tudor Simionov

Tudor Simionov a fost ucis la Londra
Tudor Simionov a fost înjunghiat în noaptea de Revelion

Ziarul “The Sun” susţine că a descoperit cine e în spatele uciderii românului Tudor Simionov. Mafia albaneză controlează traficul cu stupefiante din Regatul Unit și face 5 miliarde de lire sterline din asta.

Mafia albaneză este în spatele uciderii românului Tudor Simionov. Ziarul “The Sun” investighează cum au ajuns mafioţii albanezi așa de puternici. Românul Tudor Simionov, de 33 de ani, a fost declarat erou după ce a murit înjunghiat în inimă în noaptea de Revelion în cartierul londonez Mayfair. Conform unei investigaţii demarate de jurnalişti, el ar fi o victimă colaterală în războiul dintre clanurile mafiote pentru supremaţia din centrul Londrei. Bandele  albaneze ultraviolente  deţin din ce în ce mai mult controlul negoţului subteran cu cocaină. Susţinute puternic de mafia albaneză Shqipatre, acestea sunt pe cale să pună total stăpânire pe piaţa de cocaină de 5 miliarde de lire din Marea Britanie. Bandele albaneze sunt cunoscute pentru violenţa lor extremă. Una dintre bande, numită Hellbanianz, este cunoscută pentru “înjunghieri”.

albanezi

bandele de albanezi pozează ostentativ aurul câştigat din comerţul de droguri
Bandele de albanezi sfidează poliţia cu poze în care îşi etalează bogăţia
Foto: Instagram
 “Mergi spre casă şi simţi o mică înţepătură la picior. Mai departe îţi dai seama că ai fost înjunghiat de unul dintre copiii albanezi”, spune un londonez sub acoperirea anonimatului. Comerţul albanez ilegal se bazează pe două coduri: besa, care înseamnă “a-ţi ţine promisiunea”, şi kanun, “dreptul de a te răzbuna”. Mafia albaneză face comerţ cu cocaină. Preţurile variază şi apar mereu probleme privitoare la puritate şi cost. Albanezii exclud persoanele intremediare. Ţin legătura direct cu cartelurile columbiene producătoare de droguri. Românul Simionov a fost victima colaterală a acestor mafioţi deosebit de violenţi. O sursă care se afla în interiorul vilei de 12,5 milioane de lire sterline, la orgia organizată de escrocul Eddie Davenport, 53 de ani, a declarat că atacatorii au venit la petrecere „la pont”. Ei voiau să intre în vilă ştiind clar că „persoane importante şi pline de bani participau la o orgie cu mai multe prostituate sumar îmbrăcate”. Cei nouă păreau mai degrabă „asasini profesionişti” decât tineri petrecăreţi. Ei voiau să tranşeze în favoarea lor un război dintre clanurile rivale şi făceau parte din mafia albaneză, care vrea să controleze traficul de carne vie şi de droguri din metropola britanică. „Davenport a înghiţit mai mult decât putea mesteca” şi asta i-a atras ura mafioţilor care voiau să îl pedepsească, a declarat sursa. Mafia albaneză este în spatele uciderii românului Tudor Simionov, este concluzia la care au ajuns jurnaliştii de la ziarul “The Sun”.
Loading...