Cine e autorul atacului armat din Florida! A fost elev la liceul unde a ucis 17 oameni

atac_florida.jpg

atac armat liceu florida
Autorul atacului din Florida este chiar un fost elev la liceul unde a ucis 17 persoane
Foto: AFP

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Autorul atacului din Florida, Statele Unite, este un tânăr de 19 ani, care a învățat în trecut la liceul unde a ucis mai multe persoane. Acesta a fost exmatriculat din cauza comportamentului, iar crimele comise nu se justifică decât prin faptul că ar fi vrut să se răzbune.

Numele lui este Nikolas Cruz și era cunoscut de majoritatea elevilor din liceul Marjory Stoneman Douglas, din Parkland, din cauza comportamentului său deviant. Avea atât de multe probleme cu cei din jur, încât „toată lumea a prezis” că ar putea să recurgă la un asemenea gest extrem, mai devreme sau mai târziu, precizează The Guardian, potrivit relatărilor cunoscuților suspectului.

nikolas_cruz.jpg

nikolas cruz florida liceu
El este Nikolas Cruz, tânărul de 19 ani care s-a răzbunat pe toți cei din liceul de unde a fost exmatriculat
Foto: AFP

Șeriful spune că Nikolas era înarmat cu cel puțin on pușcă, „avea numeroase încărcătoare, un AR-15”. Avea în dotare suficient armament cât să extermine întregul liceu dacă nu ar fi intervenit polițiștii.

Chiar și elevii din vechiul anturaj al lui Nikolas au mărturisit că s-au depărtat de el din cauză că s-a schimbat. Maturizarea lui a constat în adoptarea unui comportament violent și criminal, pasionat de arme și de tehnici de ucidere. Dakota Mutchler, un băiat de 17 ani și unul dintre foștii prieteni ai lui Nikolas, a dezvăluit că atacatorul avea obiceiul să publice pe rețelele de socializare tot felul de materiale video dubioase despre uciderea animalelor sau despre arme și antrenamente de tras la țintă.

atac_armat.jpg

atac armat florida
Un liceu din Florida, luat cu asalt de un atacator înarmat
Foto: Twitter

Astfel, nu-i de mirare că „toată lumea din liceu care îl știa, îl bănuia de lucruri de acest gen. Când cineva este exmatriculat, nu te aștepți să se mai întoarcă. Dacă sunt exmatriculați, nu îi mai vezi. Dar, bineînțeles, el s-a întors”, a mai adăugat Mutchler, potrivit Digi24.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5