Cine câştigă Eurovision 2017? Bătălia se dă între Italia şi Portugalia

eurovision.jpg

eurovision
Cine credeţi că are cele mai mari şanse să câştige finala?
Foto: Facebook

Mai e putin şi finala concursului Eurovision 2017, de la Kiev, Ucraina, îşi va da startul. Telespectatorii pot urmări finala în direct pe TVR 1 începand cu ora 22.00.

Salvador Sobral, reprezentantul Portugaliei la Eurovision 2017, ţi Francesco Gabbani, reprezentantul Italiei, se bat pentru primele doupă locuri, conform caselor de pariuri din Europa.

Portughezul a emoţionat cu melodia sa sensibilă, "Amar pelos Dois", iar italianul va intra direct în finala de azi, întrucât Italia este una dintre cele cinci ţări plătitoare la EBU, care nu este nevoită sa treaca printr-o preselecţie, cu piesa "Occidentali's Karma". Mai mult, Francesco Gabbani este câştigătorul concursului cu tradiţie din Italia, San Remo. De asemenea, atât ziariştii acreditaţi la Eurovision 2017, cât şi fanii acestei competiţii îi văd în clasament, in primele doua locuri, pe cei doi artişti.

Ce ziceţi de melodiile lor? Merită marele trofeu?

 

În ceea ce-i priveşte pe Alex Florea şi Ilinca Bacilă, reprezentanţii noştri la concursul Eurovision 2017, aceştia au ţinut să le transmită salutări cititorilor ziarului Click! şi fanilor, pentru întreaga susţinere de până acum.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1