China le cere echipajelor de zbor să poarte scutece ca să nu folosească toaleta

Ultima actualizare:

    Foto AFP
Foto AFP

Autoritatea de reglementare a aviației din China le-a recomandat echipajelor de zbor să poarte scutece de unică folosință pentru a evita utilizarea toaletei, motivul este reducerea riscul infectării cu Covid-19.

Indicațiile referitoare la scutece se află într-o secțiune privind echipamentul de protecție individual, din noile reglementări pentru companiile aeriene, cornform presei internaționale. 

Autoritatea de reglementare a precizat că recomandarea se aplică zborurilor charter către destinații cu risc ridicat de Covid-19.

La nivel global, companiile aeriene și aeroporturile au făcut schimbări majore în modul de funcționare, pentru a atrage din nou pasageri.

Administrația Aviației Civile din China a trecut recomandarea într-un regulament nou pentru companiile aeriene, care are în total 49 de pagini, în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului.

Recomandarea privind scutecele se aplică zborurilor charter către și dinspre destinații în care infecțiile depășesc cifra de 500 la un milion de persoane. Pe lângă asta, echipajul trebuie să poarte măști medicale, mănuși de unică folosință, șepci, ochelari de protecție, îmbrăcăminte de protecție de unică folosință și învelitori pentru încălțăminte.

Industria aeronautică din întreaga lume a făcut eforturi mari să-și revină după impactul pe care l-a avut pandemia asupra călătoriilor. Noile măsuri adoptate pentru zboruri diferă în funcție de țară. Unele state solicită companiilor aeriene să lase cel puțin un loc liber între pasageri, potrivit digi24.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net