China își injectează cetățenii cu diverse vaccinuri experimentale anti-Covid care nu au fost încă aprobate

Ultima actualizare:

    În medie, vaccinul are o eficienţă de 70%Foto: Arhiva Click!
În medie, vaccinul are o eficienţă de 70%Foto: Arhiva Click!

China a crescut rapid numărul persoanelor care sunt injectate cu vaccinurile sale experimentale, un oraş oferind un vaccin populaţiei, în timp ce o companie de biotehnologie oferă un altul gratuit studenţilor care pleacă în străinătate

Oraşul Jiaxing, situat la sud de Shanghai, oferă un vaccin în curs de dezvoltare de către compania Sinovac. Grupurile cu risc ridicat, inclusiv persoanele care sunt ”responsabile de operaţiunile de bază ale oraşului”, vor avea prioritate, dar se pot înscrie şi rezidenţii care au nevoie urgentă să fie vaccinate. Vaccinul se află în etapa finală a studiilor clinice, dar nu a fost încă aprobat. Autorităţile oraşului au declarat că vaccinul este furnizat sub autorizaţie de urgenţă, potrivit news.ro.

Peste 168.000 de persoane s-au înscris pentru a primi vaccinul printr-un sondaj online şi peste 91.000 sunt luate în considerare. 

Înalţi oficiali chinezi din domeniul sănătăţii au promis un vaccin pentru populaţie înainte de sfârşitul acestui an.

Vaccinul CNBG a fost administrat deja lucrătorilor medicali şi angajaţilor companiilor chineze trimişi în străinătate, sub o autorizaţie de urgenţă pentru persoanele din categoriile cu risc ridicat. Vaccinul a fost administrat unor 350.000 de persoane în afara studiilor clinice, a declarat în septembrie un director executiv al companiei. În studiile clinice au fost înrolate aproximativ 40.000 de persoane.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net