A cheltuit 70.000 $ să-şi facă un oraş de jucărie

Ultima actualizare:

    Josh Forde avea  30 de ani când s-a  apucat de proiectul  montat în beci
Josh Forde avea 30 de ani când s-a apucat de proiectul montat în beci

Are o răbdare de oţel! Americanul Josh Forde, de 35 de ani, a muncit timp de cinci ani pentru a construi piesă cu piesă un întreg oraş de jucărie, în beciul lui. Proiectul l-a costat 70.000 de dolari, dar este foarte mulţumit de rezultat.

Josh Forde, din New Jersey, s-a hotărât în 2015 să mute din dormitorul lui toate cutiile cu piese Lego. Le-a dus în beci şi în loc să le depoziteze pe rafturi, a început să le monteze. A folosit 1.600 de seturi diferite de Lego pentru a-şi duce la bun sfârşit proiectul lui de a construi un oraş complet. Practic, jocul i-a acaparat întreaga atenţie şi ajunsese să se gândească, neîncetat, în timp ce era la serviciu, ce va mai face la oraşul din beciul lui.

Americanul a  folosit 1.600  de seturi  diferite  de figurine
Americanul a folosit 1.600 de seturi diferite de figurine

"A fost o muncă titanică"

A cheltuit pe cele 1.600 de seturi de Lego 50.000 de dolari, dar a mai avut nevoie să completeze cu alte 81.000 de piese independente, aşa că le-a cumpărat ”la bucată” şi a mai cheltuit 14.000 de dolari. Apoi i-a venit ideea că vrea să realizeze nişte clădiri personalizate şi a mai scos din buzunar câte 500 de dolari pentru zgârie-nori precum Turnul Răzbunătorilor şi peste 1.000 de dolari pe clădiri precum Muzeul Oraşului, Tribunal şi Primărie. Contactat de jurnaliştii de la Sky News, Josh Forde a acceptat să îşi prezinte oraşul şi la finalul interviului i-a şocat pe toţi cei prezenţi.

”A fost o muncă titanică, dar mi-a plăcut să îmi pierd vremea în beci lucrând la oraş. Din păcate, încă nu este gata. Mai vreau să îi adaug un parc, un teren de fotbal american şi unul de baseball. Mai are nevoie de o universitate, de un parc de distracţii şi de un patinoar”, a spus Forde. El intenţionează să mai cheltuiască  încă 50.000 de dolari şi să deţină un ”oraş de jucărie unic în lume”.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net