A cheltuit 70.000 $ să-şi facă un oraş de jucărie

front_mare.jpg

Josh Forde avea 30 de ani când s-a apucat de proiectul montat în beci
Citeste tot despre: 

Are o răbdare de oţel! Americanul Josh Forde, de 35 de ani, a muncit timp de cinci ani pentru a construi piesă cu piesă un întreg oraş de jucărie, în beciul lui. Proiectul l-a costat 70.000 de dolari, dar este foarte mulţumit de rezultat.

Josh Forde, din New Jersey, s-a hotărât în 2015 să mute din dormitorul lui toate cutiile cu piese Lego. Le-a dus în beci şi în loc să le depoziteze pe rafturi, a început să le monteze. A folosit 1.600 de seturi diferite de Lego pentru a-şi duce la bun sfârşit proiectul lui de a construi un oraş complet. Practic, jocul i-a acaparat întreaga atenţie şi ajunsese să se gândească, neîncetat, în timp ce era la serviciu, ce va mai face la oraşul din beciul lui.

detaliu1-front.jpg

Americanul a folosit 1.600 de seturi diferite de figurine

"A fost o muncă titanică"

A cheltuit pe cele 1.600 de seturi de Lego 50.000 de dolari, dar a mai avut nevoie să completeze cu alte 81.000 de piese independente, aşa că le-a cumpărat ”la bucată” şi a mai cheltuit 14.000 de dolari. Apoi i-a venit ideea că vrea să realizeze nişte clădiri personalizate şi a mai scos din buzunar câte 500 de dolari pentru zgârie-nori precum Turnul Răzbunătorilor şi peste 1.000 de dolari pe clădiri precum Muzeul Oraşului, Tribunal şi Primărie. Contactat de jurnaliştii de la Sky News, Josh Forde a acceptat să îşi prezinte oraşul şi la finalul interviului i-a şocat pe toţi cei prezenţi.

 

”A fost o muncă titanică, dar mi-a plăcut să îmi pierd vremea în beci lucrând la oraş. Din păcate, încă nu este gata. Mai vreau să îi adaug un parc, un teren de fotbal american şi unul de baseball. Mai are nevoie de o universitate, de un parc de distracţii şi de un patinoar”, a spus Forde. El intenţionează să mai cheltuiască  încă 50.000 de dolari şi să deţină un ”oraş de jucărie unic în lume”.

Loading...