Ea este de fapt preferata lui Charles. Kate şi Meghan nu au nicio şansă în faţa ei

charles-kate-middleton-meghan-markle.jpg

Charles este apropiat de nurorile lui, Kate şi Meghan, dar este mai rece cu cele două în public
foto: Getty

Nu e un secret că Prinţul Charles se înţelege bine cu nurorile sale, Kate Middleton şi Meghan Markle. La numeroase evenimente, el a fost văzut râzând şi glumind cu soţiile fiilor săi şi chiar a fost cel care a condus-o pe Meghan la altar, în mai 2018, când tatăl ei nu a putut. Însă relaţia lui cu cele două nu e atât de apropiată precum cea pe care o are cu un alt membru al familiei. Deşi au curs râuri de cerneală pe tema "cine este preferata lui Charles", răspunsul nu este nici Kate, nici Meghan, ci Zara Tindall.

Recent, la cursa Royal Ascot, Prinţul Charles (70 de ani) şi Zara Tindall (38 de ani) au fost surprinşi în timp ce făceau paradă cu gesturi de afecţiune unul pentru celălalt. Motivul e unul cât se poate de simplu: Zara, fiica prinţesei Anne, e sânge din sângele lui, aşa cum a explicat un biograf regal. 

"O ştie pe Zara de când e bebeluş, aşa că relaţia lor e mult mai apropiată decât cea cu Meghan sau Kate. Charles e cel mai apropiat de sora lui Anne, dintre toţi fraţii şi a fost mereu foarte iubitor cu nepoata lui", a declarat Robert Jobson, conform dailymail.co.uk. 

Zara a petrecut o mare parte din copilărie cu William şi Harry, care sunt cu doi, respectiv patru ani mai mici ca ea. Dintre cei trei, ea a fost cea mai nebunatică, iar legături de atunci dintre verişori e la fel de puternică şi azi. Harry e naş pentru cea mai mică fiica a Zarei cu Mike Tindall, Lena, iar ducii de Cambridge au petrecut vacanţe cu ei. 

Zara Tindall e fiica pe care Charles nu a avut-o niciodată

printul-charles-zara-tindall.jpg

Zara e mult mai liberală în gesturile de afecţiune în public şi nu îi pasă de protocol
foto: Getty

Charles are clar o afinitate pentru Zara, pe care o ia mereu în braţe şi cu care se poartă ca cu o fiică, chiar dacă se află la evenimente oficiale ale familiei regale, unde protocolul strict impune un anumit comportament mai riguros. De altfel, Charles a fost cel care a ales numele Zara pentru fiica lui Anne. "A fost aşa bucuros de venirea pe lume a bebeluşului şi Zara i s-a părut un nume potrivit", a povestit Anne, la un moment dat. S-a spus chiar că Zara are rolul fiicei pe care Charles nu a avut-o niciodată, dar pe care şi-a dorit-o enorm. Mai mult, unii experţi regali cred ca Zara are multe în comun cu Camilla, o femeie fără aere şi pretenţii, care vede viaţa într-o lumină pozitivă şi care are un simţ al umorului dezvoltat. 

charles-meghan-markle.jpg

Charles a fost des văzut glumind cu Meghan, dar e mai rece decât cu Zara
foto: Getty

Charles are un comportament mult mai formal cu Kate şi Meghan în public

printul-charles-zara-tindall-2008.jpg

Despre Zara s-a spus că e fiica pe care Charles nu a avut-o şi şi-a dorit-o mereu
foto: Getty

Cu cele două nurori, Charles are o relaţie bună, dar uneori aparent rece. Zara în schimb e o fire mult mai deschisă, cu care contactul fizic e mult mai natural. "Cu Kate şi Meghan e mult mai formal. Cu Kate a menţiunut mereu o oarecare distanţă, iar faţă de Meghan e mult mai protectiv şi paternal. Însă postura pe care o adoptă e una standard: mâinile la spate. Zara e mult mai spontană în atingeri şi nu ţine cont de rigorile impuse în intercaţiunile cu membrii mai în vârstă ai casei regale", a declarat un expert în limbajul trupului, Judi James, pentru thesun.co.uk. 

charles-kate-middleton.jpg

Cu Kate, Charles e mult mai rezervat în public, deşi se ştie că ţine mult la ea
foto: AFP

 

 

Loading...