Charles ar putea rata venirea pe lume a nepotului său! Meghan Markle a depășit termenul cu o săptămână

Ultima actualizare:

    Meghan Markle a depășit deja termenul cu o săptămânăFoto: Getty
Meghan Markle a depășit deja termenul cu o săptămânăFoto: Getty

Meghan Markle poate naște din clipă în clipă, iar fanii familiei regale britanice așteaptă vești noi cu sufletul la gură, mai ales că ducesa de Sussex a depășit termenul cu o săptămână. Prințul Charles ar putea rata venirea pe lume a nepoțelului său pentru că urmează să plece într-o vizită oficială în Germania, alături de ducesa de Cornwall.

Dacă Meghan Markle nu naște nici mâine, prințul Charles și Camilla nu vor fi în țară la venirea pe lume al celui de-al patrulea nepot. Cei doi vor sta trei zile în Germania, această vizită neputând fi amânată. Soția prințului Harry ar fi trebuit să nască în urmă cu o săptămână, însă se pare că noul membru al familiei se lasă așteptat.

Cei mai mulți sunt de părere că Meghan Markle va aduce pe lume o fetiță, asta pentru că prietena ei foarte bună, legendara tenismenă Serena Williams (37 de ani), a dat-o de gol în urmă cu o lună. Aceasta a folosit cuvântul „ea” atunci când a vorbit despre bebelușul lui Meghan Markle, potrivit tabloidului britanic The Sun

Meghan Markle ar fi vrut să nască acasă

Marea dorință a ducesei de Sussex a fost să nască acasă, pe cale naturală. Însă dacă nu intră curând în travaliu, Meghan Markle ar putea fi obligată să nască la spital. Pentru că a depășit deja termenul cu o săptămână, s-ar putea ca soția lui Harry să fie nevoită să se lase pe mâna medicilor. În acest caz, ea s-ar putea să aleagă Spitalul Frimley Park, din Surrey. 

Citește și

Meghan Markle și prințul Harry îi eclipsează pe ceilalți membri ai Casei Regale! Iată cum

Kate Middleton își dorește al patrulea copil. Sarcina lui Meghan Markle a convins-o să rămână iar gravidă

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net