Cerşetor român, umilit în Spania! A fost hrănit cu biscuiţi cu pastă de dinţi

Ultima actualizare:
Bloggerul riscă doi ani de închisoare
Bloggerul riscă doi ani de închisoare

Un blogger din Barcelona riscă doi ani de închisoare după ce a hrănit un cerşetor român cu biscuţi umpluţi cu pastă de dinţi. El a filmat incidentul şi chiar a glumit că aşa bărbatul se poate spăla.

Kanghua Ren, cunoscut drept ReSet de milioane de internauţi, s-a filmat în timp ce îî făcea farsa bărbatului, în ianuarie 2017. Cerşetorul în vârstă de 52 de ani, care se numeşte Gheorghe L, conform telegraph.co.uk, a mâncat biscuiţii daţi de blogger, în timp de Ren glumeşte că "poate am mers prea departe, dar să vede partea pozitivă: asta îl va ajuta să se spele pe dinţi. Cred că nu s-a mai spălat de când a ajuns sărac". 


    Bloggerul riscă doi ani de închisoare
Bloggerul riscă doi ani de închisoare

Bloggerul de 20 de ani a câştigat peste 2.000 de euro din reclame după publicarea clipului, care a fost vizionat de mii de ori. După ce clipul a fost criticat de internauţi, Ren s-a întors la locul unde stă cerşetorul şi l-a întrebat cum au fost biscuiţii. "Lumea exagerează din cauza unor glume făcute unor cerşetori, dacă era o persoană normală, nu ar fi spus nimeni nimic", a spus Ren în cel de-al doilea clip. Bărbatul a vrut chiar să petreacă noaptea pe stradă cu victima sa, dar martori au chemat poliţia. Atunci Ren i-a oferit cerşetorului 300 de euro şi a şters clipurile. 

Acum el este acuzat că a lezat intergritatea morală a românului şi ar putea să primească doi ani de închisoare şi să fie obligată să îi plătească despăgubiri de 30.000 de euro victimei. 

Cerşetorul a declarat că i s-a făcut rău după ce a mâncat biscuţii cu pastă de dinţi. "Am vomit după cinci minute", a declarat el pentru ziarul spaniol El Pays. Bărbatul a povestit că a fost închis pe vremea lui Ceauşescu şi a stat într-un azil pentru bolnavii psihici. El a adăugat că nu a fost niciodată tratat aşa urât pe stradă şi că cei din barul unde a vomit l-au ajutat constant de atunci cu haine şi mâncare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net