«Cenuşăreasa» modernă: fetiţă rămasă fără mamă, bătută şi chinuită de doi români în Anglia

Ultima actualizare:

    Aurel Zlatea şi Alexandra Oaie sunt reţinuţi de poliţia britanică.
Aurel Zlatea şi Alexandra Oaie sunt reţinuţi de poliţia britanică.

O fetiță de doar șapte ani luată de lângă mamă ei în speranța de a duce o viață mai bună în Marea Britanie , a fost bătută și exploatată de "tutorii" ei Aurel Zlatea, în vârstă de 45 de ani, și Alexandra Oaie, de 44 de ani , doi cetățeni români de etnie romă. Din cauza felului în care a fost tratată fata a fost numită " Cenușăreasa" de către altă victimă a cuplului.

Convinsă de sărăcia în care trăia și dorind să îi ofere un viitor mai bun mamă fetiței a fost convinsă de cuplul de romi să fie trimisă ilegal pe teritoriul Mării Britanii. Așa a început calvarul "Cenușăresei " , o experiență care o va marca definitiv. Ajunsă la domiciliul supraveghetorilor , fetița a fost forțată să facă o muncă nedemna vârstei ei precum căratul de resturi materiale pe șantier și curățatul podelei.

De asemenea, ea era des bătută și înjurată de membrii familiei Zlate , printre care și cei opt copii. Starea în care a fost găsită "Cenușăreasa" a fost deprorabilă : dinții atât de uzați încât a trebuit să fie scoși , iar pielea capului era plină de răni survenite în urma abuzului.

Această situație a fost adusă autorităților de către o altă victimă a inculpaților , un bărbat român în vârstă de 53 care a fost și el introdus ilegal în țara și abuzat sexual. "Ferma , așa cum este poreclită Alexandra Oaie, o trata urât. O bătea , o punea să facă lucruri pe care un copil de 6-7 ani nu ar trebui să le facă. Era tratată ca și Cenuşăreasa , nu a fost lăsată să se ducă la școală nici măcar o zi",a declarat bărbatul.

Cei doi agresori sunt arestați în momentul de față și puși sub acuzare pentru mai multe fapte petrecute pe teritoril Marii Britanii , printre care și trafic ilegal de persoane care se pedepsește cu minim 14 ani de inchsoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net