Cele mai tari faze cu beţivi te-ar putea face să crezi că e amuzant să bei VIDEO

Citeste tot despre: 

Desigur, când treci de stadiul de “băută ocazională” şi faci din pahar un prieten statornic atunci s-ar putea să ai o problemă. Pentru că un alcoolic în familie este o problemă, un cancer care îi macină pe cei apropiaţi şi la final în devorează pe bolnav. De multe ori râdem la cele mai tari faze cu beţivi, dar dincolo de râs este posibil să fie o dramă, a unui om sau a unei întregi familii.

Cum şti dacă eşti candidat pentru cele mai tari faze cu beţivi

1. Începi să bei pe ascuns, unii zic că de frică să nu te critice prietenii sau familia. Candidatul găseşte tot felul de scuze, nu vrea să împartă licoarea.

2. Simţi nevoia să consumi alcool dimineaţa. O cafea marghilomană (îmbunătăţită cu rom sau cognac) nu-i un capăt de ţară. În plus îţi creşte şansa de a deveni actor principal în cele mai tari faze cu beţivi.

3. Dacă intenţionezi să devi cunoscut pe net în cele mai tari faze cu beţivi, se pare că o condiţie esenţială este să nu-ţi mai pese de igienă.

4. Dacă cineva îţi atrage atenţia că s-ar putea să ai o problemă cu alcoolul, poţi nega asta şi eşti liber să părăseşti grupul şi să bei ceva.

5. Două beri nu mai sunt de ajuns. De fapt berea nici nu este alcool şi nu poţi deveni protagonist în cele mai tari faze cu beţivi dacă nu consumi alcool. Trebuie să adaugi şi nişte vodkă, altfel nu-ţi iese (beţia).

6. Nu trebuie să te simţi vinovat. Şi ei aruncă banii pe tot felul de prostii.

7. Nu-i aşa că după ce bei ceva pe stomacul gol nu mai simţi nevoia să mănânci? Este dovedit ştiinţific faptul că alcoolul conţine multe calorii. De aceea nu ai poftă de măncare. Să nu te îngraşi.

Cele mai tari faze cu beţivi fac ocolul internetului

Înmulţirea telefoanelor mobile şi posibilitatea ca oricine să te imortalizeze şi mai apoi să te pună pe net creşte exponenţial în fiecare zi. Tot mai multe imagini dezgustătoare cu beţivi sunt pe net şi cu toate astea ei nu renunţă. Ar fi şi greu. Lăsând gluma la o parte, sunt bolnavi şi au nevoie de ajutor. 

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Iniţiativa autorităţilor locale din Norfolk, un orăşel din Marea Britanie, de a oferi taxiuri gratuite persoanelor aflate sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost pusă la zid de opinia publică, care consideră că astfel se irosesc banii publici.

  • În localitatea Pecica, aflată în apropiere de graniţa cu Ungaria, au răsărit în ultimii ani zeci de baruri. Primarul Petru Antal a găsit o metodă inedită de a-i avertiza pe şoferii care se îndreaptă spre vama Nădlac că locuitorii afumaţi ai comunei le pot apărea brusc în cale: indicatoare rutiere cu mesajul „Cetăţeni turmentaţi".

  • Deputatul independent Tudor Ciuhodaru a anunţat o nouă iniţiativă legislativă care-i priveşte pe cei care ajung la urgenţă după ce consumă prea mult alcool.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5