Cele mai tari 5 cazături de la Miss Universe 2019. Concurentele au dat cu fundul de pământ

miss_france.jpg

maeva coucke miss france
Maeva Coucke, Miss France, nu şi-a pierdut zâmbetul după incidentul de pe podium
Foto: arhivă personală

Cel mai negru coşmar al unui fotomodel aflat în plină defilare pe podium este să cadă în faţa celor care privesc cu atât de mult interes prezentarea. S-a întâmplat şi la Miss Universe 2019, competiţie care a avut loc la Atlanta. Maeva Coucke, Miss France 2018, a picat proba costumului de baie şi nu din cauza vreuei dimensiuni depăşite, ci pentru că a alunecat şi a dat cu fundul de podea spre uimirea tuturor.

Nu e uşor să fii model şi oricât de mult ai fi obişnuit cu podiumul de modă, iată că se întâmplă accidente şi la case mai mari. Maeva Coucke a participat la competiţia preliminară a costuimelor de baie, de vineri seara, când cel mai negru vis al său a devenit realitate. Tânăra în vârstă de 25 de ani a alunecat şi s-a prăbuşit în faţa publicului, care a rămas pentru câteva secunde mut de uimire. Ca o adevărată profesionistă, Maeva Coucke s-a ridicat rapid, a zâmbit şi şi-a continuat defilarea, în timp ce le făcea semn juraţilor că nu se simte prea bine.

  

"Acest lucru nu mi s-a mai întâmplat vreodată, dar viaţa ne oferă surprize bune şi rele. Important este să mergem înainte idiferent de obstacole şi să ţinem capul sus", a notat concurenta pe conturile ei de pe reţelele sociale unde s-a amuzat cu fanii pe seama întâmplării.

Ea a explicat că podeaua a fost alunecoasă şi că şi alte concurente au avut probleme. Este vorba despre Miss Malaezia, Miss Malta şi Miss Indonezia, care s-au cam dezechilibrat şi ele. 

90 de frumuseţi din întreaga lume s-au aflat la Atlanta zilele acestea pentru concursul internaţional de frumuseţe. Punctajul obţinut din probele costumelor de baie şi al rochiilor de seară, împreună cu cel obţinut din interviul privat cu un complet de judecată, a fost decisiv în stabilirea finalistelor. Anul acesta câştigătoare a fost desemnată reprezentanta Africii de Sud, Zozibini Tunzi.    

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1