Cele mai întunecate secrete despre viața privată a lui Putin

putin_sotie.jpg

vladimir putin si fosta sotie
Vladimir Putin a divorțat de Lyudmila în 2014
Foto: Getty Images

Este binecunoscut faptul că Vladimir Putin, președintele Rusiei, este un om foarte discret în ceea ce privește viața de familie, pe care îi place să o țină departe de lumea reflectoarelor. Fosta soție a lui Putin, dar și fiicele lor, au fost mereu lăsate în umbră în ceea ce privește aparițiile publice. Cu toate acestea, publicațiile din Rusia au început să aducă la suprafață amănunte care fac deliciul tuturor.

Publicația rusească New Times, citată de BBC, scoate la lumină detalii legate de viața femeilor din lumea președintelui rus. Mai precis, este vorba despre informații cu privire la fiica sa cea mare, Maria, despre care s-a aflat că trăiește într-un bloc dintr-un complex rezidențial din Moscova, sub un alt nume, și că este angajată pe un post academic într-un centru endocrinologic. Tot despre Maria se vehiculează că este căsătorită cu un olandez, că are o fetiță cu acesta și că duce o viață de lux, în care se bucură de călătorii luxoase.

Despre cealaltă fiică, Yekaterina, cunoscută în media din Rusia drept Katerina Tikhonova, a fost divulgat faptul că este căsătorită cu fiul unuia dintre asociații lui Putin, a cărui avere a crescut simțitor după căsătorie.

Cât despre fosta soție a președintelui rus, Lyudmila, de care a divorțat în 2014, s-a spus la postul rusesc NTV că s-ar fi recăsătorit.  Până ca informația să ajungă în toată țara, materialul despre fosta doamnă Putin a fost retras.

 

 

Loading...

Citește și

 • vladimir putin

  O fotografie recent publicată pe internet în care sunt prezentate trei portrete ale lui Vladimir Putin (63 de ani) a devenit virală. Motivul uimitor pentru care acest lucru s-a întâmplat îl reprezintă anii în care acel bărbat a fost fotografiat. Prima fotografie a fost realizată în 1920, iar cea de-a doua dintre ele a fost făcută în 1941.

 • vladimir putin

  Unul dintre cei mai puternici oameni din lume, Vladimir Putin, are un mers foarte ciudat. Liderul de la Kremlin merge cu mâna dreaptă „lipită” de corp. Experții cred că modul neobișnuit de a merge al președintelui Rusiei se leagă de un manual KGB, din era sovietică.

 • Vladimir Putin iubita Natalia Ragozina

  Viața de burlac pare să-i priască lui Vladimir Putin (62 de ani). Se zvonește că președintele rus are o nouă iubită, după ce site-ul oficial al Kremlinului a publicat fotografii în care Putin apare alături de Natalia Ragozina (39 de ani), o fostă campioană mondială la box poreclită „Barosul”.

 • Mai 2015. Campioana olimpică apare la un eveniment festiv în Moscova. Îmbrăcată într-o rochie roşie, Kabaieva (32 de ani) încă nu îşi revenise după ce a născut în februarie, în Elveţia. Timp de 5 luni nu s-a mai ştiut nimic de ea.

 • putin merkel

  Iată ce diferenţă este între doi dintre cei mai importanţi lideri politici ai lumii! În timp ce Vladimir Putin vrea să pună mâna pe sânii unei protestatare topless, Angela Merkel se sperie şi se fereşte.

 • vladimir putin bolnav copil disparut mort

  Ascensiunea lui Vladimir Putin la putere poate reprezenta cu uşurinţă subiectul unui roman sau al unui film, în care acţiunea ar fi presărată cu spioni, conflicte armate, oligarhi, petrol sau judo. Site-ul businessinsider.com ni-l prezintă pe omul şi politicianul Vladimir Putin, dezvăluind elemente mai puţin cunoscute din viaţa şi cariera "celei mai puternice personalităţi din lume".

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1