Cele mai ciudate accidente când te aştepţi mai puţin

Ultima actualizare:

De jur împrejurul lumii aproape zilnic se întâmplă unele din cele mai ciudte accidente. Ele sunt mai vizibile astăzi şi datorită răspândirii tehnologiei video.

Răspândiea telefoanelor mobile care au posibilitatea e a înregistra imagini, necesitate în unele părţi ale lumii de a avea motată pe bordul maşinii a unei care filmează tot ce mişcă, camerele de monitorizare a traficului sau de supraveghere al ocuinţelor particulare sau ale instituţiilor şi firmelor face posibil ca cele mai ciudate accidente să fie filmate, înregistrate sau fotografiate.

Cele mai ciudate accidente sunt înregistrate întâmplător

Obligativitatea camerelor de bord pe şoselele din Rusia face ca paginile de Internet care găzduiesc imagini video să fie suprasaturate de înregistrări cu cele mai ciudate accidente petrecute pe şoselele întinsei Rusii. Mai nou, moda camerelor de filmat montate pe maşini se răspândeşte fulgerător şi în India.

Cele mai ciudate accidente din China sunt de obicei înregistrate pe camerele de supravehere şi monitorizare a traficului.

Multe din cele mai ciudate accidente se întâmplă la activităţi sportive

Bineînţeles că se întâmplă adeseori ca la diverse activităţi sportive, mai mult sau mai puţin oficiale să avem parte de unele din cele mai ciudate accidente. Şi evident acestea sunt inortalizate de spectatorii prezenţi.

Este evident că principalele motive din cauza cărora se întâmplă cele mai ciudate accidente sunt neatenţia, supraevaluarea forţelor proprii şi subevaluarea pericolului. Bineînţeles că este vorba de multe ori şi de o ignorare totală a fireştilor şi elementarelor legi ale fizicii sau ca să o spune pe şleau cele mai ciudate accidente se întâmplă din cauza prostiei. Cel mai rău este atunci când urma neatenţiei sau a prostiei în cele mai ciudate accidente nu sunt implicaţi numai protagoniştii ci sunt antrenate şi alte victime neviovate.

Cele mai ciudate accidente datorate defecţiunilor

O categorie aparte a evnimentelor neprevăzute este cea în care cele mai ciudate accidente se întâmplă datorită defecţiunilor de fabricaţie a materialelor sau a suprasolicitării, pe fondul unei uzuri avansate. Se întâmplă deseori când avem de-a face cu ustensile închiriate sau împrumutate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net