Cele mai amuzante meme-uri cu fotografia care a făcut înconjurul Internetului FOTO

Ultima actualizare:

    Sărutul lui John Travolta, oferit lui Scarlett Johansson, la Oscar 2015, a ajuns subiect de memeFoto: Twitter
Sărutul lui John Travolta, oferit lui Scarlett Johansson, la Oscar 2015, a ajuns subiect de memeFoto: Twitter

Imaginea cu nevăstuica călare pe ciocănitoarea care zboară, realizată de fotograful Martin Le-May, în Marea Britanie, a devenit foarte rapid virală și utilizatorii de rețele sociale, cât de cât pricepuți să lucreze cu Photoshop, au reacționat imediat.

În nici câteva ore de la publicarea în presa internațională a fotografiei inedite, care surprinde o ciocănitoare ce zboară cu o nevăstuică în spate, Internetul s-a umplut de meme-uri (n.r. o activitate, un concept o frază sau o fotografie, care se răspundește de la o persoană la alta, online), care mai de care mai haioase.

Cele mai populare meme-uri cu nevăstuica și ciocănitoarea

Povestea fotografiei

Martin Le-May a surprins o imagine care a înnebunit Internetul, însă puțini știu povestea din spatele ei. Puiul de nevăstuică a ajuns pe spatele ciocănitoarei, după ce a încercat s-o omoare și s-o mănânce, a dezvăluit fotograful perntru standard.co.uk. Însă pasărea a avut prezența de spirit să-și ia zborul cu tot cu nevăstuică, salvându-se astfel de la moarte.

Cele două animale au aterizat în fața fotografului și a soției sale, iar nevăstuica a fost distrasă de cei doi oameni. Ciocănitoarea a profitat de această neatenție a prădătorului său și a zburat într-un tufiș. Nevăstuica și-a luat și ea imediat tălpășița, înfometată și dezamăgită. Totul s-a desfășurat într-un parc din Londra.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net