Cele două fețe ale Melaniei Trump: zâmbește doar când Donald e cu ochii pe ea

Ultima actualizare:

    Melania, pe platforma de la CapitoliuFoto: Getty
Melania, pe platforma de la CapitoliuFoto: Getty

Ca în filme! Așa s-ar putea descrie, în doar trei cuvinte, mariajul dintre Donald și Melania Trump, președintele SUA și Prima Doamnă.

Încă din vremea campaniei electorale, dar, mai ales după ce magnatul a fost ales cel de-al 45-lea președinte american, Melania are parte de o atenție sporită din partea presei. Întreaga lume este cu ochii pe ea, mult mai tare decât atunci când era pe podiumuri sau în reviste de modă.


    Melania, atunci când Donald e cu ochii pe eaFoto: Getty
Melania, atunci când Donald e cu ochii pe eaFoto: Getty

Ziua învestirii lui Donald Trump a fost una în care întreaga familie a fost pusă sub lupă. Au fost puși pe tapet fiul cel mic, Barron, Ivanka, cel mai cunoscut copil Trump, dar și Melania. Aceasta s-a comportat impecabil pe parcursul întregii zile, de la momentul în care s-a întâlnit cu familia Obama, la Casa Albă, și până la Balul Inaugural, la care a avut parte de un prim dans alături de soțul ei. Cu toate acestea, cum fotografii și reporterii par a avea mai mulți ochi decât o persoană normală, au fost destule clipele în care soția lui Donald a arătat pe chip ceea ce simte cu adevărat.


    Melania, încruntatăFoto: Getty
Melania, încruntatăFoto: Getty

În fața lui Trump, fostul model a fost toată numai un zâmbet, exact ca atunci când defila pe podiumuri de modă, dar de îndată ce acesta se întorcea cu spatele, pe chipul Melaniei se așterneau nori de furtună. Un astfel de moment a fost surprins chiar la Dealul Capitoliului, iar internauții s-au amuzat teribil. Alții chiar au compătimit-o pe Prima Doamnă.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net