Cel puțin 18 persoane au murit în Marea Neagră după ce un autobuz s-a răsturnat

Ultima actualizare:

    Autobuzul transporta 40 de muncitori spre locul de muncăfoto: independent
Autobuzul transporta 40 de muncitori spre locul de muncăfoto: independent

Cel puțin 18 persoane au murit în Marea Neagră după ce un autobuz plin cu muncitori s-a răsturnat de pe un dig aflat în construcții. Teribilul accident s-a produs în Rusia vineri dimineața, 25 august, iar 8 persoane se află încă în stare gravă.

Ministerul pentru Situații de Urgență rus a anunțat vineri că cel puțin 14 persoane au murit după ce un autobuz care transporta muncitori a căzut în mare în sudul Rusiei. Opt persoane au fost rănite, dintre care cinci se află în stare gravă, a adăugat ministerul citat.

”În accident și-au pierdut viața 18 persoane. Serviciile de prim ajutor au reușit să salveze 20 de persoane, dintre care opt au avut nevoie de spitalizare”, a declarat un purtător de cuvânt al serviciilor de urgență, potrivit Independent. Autobuzul transporta 40 de muncitori și a căzut în mare de la o înălțime de patru metri, de pe un doc aflat în construcție într-o zonă din Strâmtoarea Kerci, între Marea Neagră și Marea Azov, care separă provincia Crimeea de regiunea Krasnodar. 

Ministerul nu a stabilit cauzele accidentului încă, însă iau în calcul toate ipotezele posibile, inclusiv cele legate de o încălcare de către șofer a regulilor de circulație sau o defecțiune tehnică. Potrivit Ministerului pentru Situații de Urgență, muncitorii aflați în autobuz lucrau la construcția unui doc pentru compania petrolieră Tamaneftegaz.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net