Un autocar cu turiști a explodat în Egipt! Sunt cel puțin 17 răniți

twitter.jpg

Cel puţin 17 persoane au fost rănite după explozia unei bombe care a vizat un autocar cu turişti, în apropierea piramidelor din Giza
Foto Twitter
Citeste tot despre: 

Mai mult de 17 persoane au fost rănite, duminică, după explozia unei bombe care a vizat un autocar cu turişti, în apropierea piramidelor din Giza, au anunţat autorităţile egiptene, potrivit AP.

Conform autorităţilor, în momentul exploziei, autocarul călătorea pe o stradă în apropierea Marelui Muzeu al Egiptului, aflat în construcţie şi situat alături de piramide.

În autocar se aflau cel puţin 25 de persoane, majoritatea din Africa de Sud, potrivit news.ro. Forţele de ordine au delimitat zona exploziei şi răniţii au fost transportaţi la un spital din apropiere.

Pe reţelele de socializare au apărut imagini cu autocarul avariat de explozia bombei care era pe marginea drumului.

Acest atac survine în contextul în care turismul în Egipt dă semne de revenire după ani în care a fost afectat de problemele politice şi de violenţele din ţară. Atacul de duminică este al doilea care vizează turişti străini în ultimele şase luni. În decembrie, un autocar cu 15 turişti vietnamezi a fost lovit de explozia unei bombe de pe marginea drumului, iar atunci cel puţin trei persoane au murit.

Loading...