Cel mai sexy infractor se lăfăie în case și bolizi de lux! Cum i s-a schimbat viața după închisoare

jeremy_2.jpg

jeremy meeks sexy infractor
Viața lui Jeremy Meeks s-a schimbat radical
Foto: Instagram

În urmă cu doi ani, Jeremy Meeks (32 de ani) a fost supranumit cel mai sexy infractor după ce poza sa de identificare făcută de poliție a ajuns pe Internet. Când a fost eliberat, a intrat în lumea modelingului, iar viața lui s-a schimbat radical.

Jeremy, care acum locuiește în California, a fost închis în 2014 pentru deținere ilegală de arme. A devenit cunoscut în momentul în care fotografia sa de identificare a fost publicată de Departamentul de Poliție pe pagina oficială de Facebook a instituției, după cum precizează The Sun. La acel moment, „cel mai sexy infractor din lume” a stârnit o adevărată isterie în rândul femeilor, care au scris care mai de care comentarii îndrăznețe, unele chiar cerând să fie închise cu el în aceeași celulă.

jeremy_3.jpg

jeremy meeks sexy infractor
Jeremy, alături de Maserati-ul său de peste 140.000 de euro
Foto: Instagram

După ce a fost eliberat în luna martie a anului trecut, o mulțime de agenții de modeling l-au contactat pentru a-l angaja, iar de atunci, viața lui s-a schimbat în mod radical. Jeremy nu a uitat să-i țină la curent pe cei peste 600.000 de urmăritori de pe contul său de Instagram cu felul în care a evoluat stilul său de viață.

jeremy_3_2.jpg

jeremy meeks sexy infractor
Locuiește alături de familia sa într-o casă luxoasă
Foto: Instagram

Recent, el a publicat pe rețeaua de socializare imagini cu noile sale achiziții: o casă de lux și un Maserati de peste 140.000 de euro. și ca să nu-și dezamăgească fanele, s-a pozat și topless în curtea locuinței sale. Inimile femeilor care-l idolatrizează s-au frânt însă atunci când a publicat și imagini în care apare alături de soția sa, Melissa și copiii. Dincolo de trecutul său care nu i-a făcut cinste, Jeremy pare să-și iubească familia și noul său stil de viață.

jeremy_4.jpg

jeremy meeks sexy infractor
Jeremy a fost închis pentru deținere ilegală de arme
Foto: Instagram

jeremy2.jpg

jeremy meeks sexy infractor
Jeremy Meeks, alături de frumoasa lui soție, Melissa
Foto: Instagram

jeremy3.jpg

jeremy meeks sexy infractor
Jeremy este tatăl a trei copii
Foto: Instagram
Loading...

Citește și

  • infractor sexy model jeremy meeks

    Vă amintiți de Jeremy Meeks (30 de ani), infractorul care a devenit celebru datorită pozei de identificare făcută de poliție? Ei bine, cel mai atrăgător răufăcător din istorie a ieșit din închisoare, iar acum poate pune mâna pe mai multe contracte în modelling, agențiile din toată lumea dorindu-și să lucreze cu el.

  • Scarlett Johansson top cele mai frumoase femei

    Poate că unele dintre ele au atuul carierei în modelling, dar tot iconurile hollywodiene ale cinematografiei de aur deţin supremaţia clasamentului celor mai frumoase femei din toate timpurile. Şi asta în ciuda faptului că vedetele contemporane au la dispoziţie arme de “seducţie” precum retuşarea virtuală şi botoxul.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1