Cel mai sexy infractor a fost eliberat! Ce are de gând să facă

jeremy.jpg

infractor sexy model jeremy meeks
Poza lui de identificare a făcut înconjurul internetului
Foto: metro.co.uk

Vă amintiți de Jeremy Meeks (30 de ani), infractorul care a devenit celebru datorită pozei de identificare făcută de poliție? Ei bine, cel mai atrăgător răufăcător din istorie a ieșit din închisoare, iar acum poate pune mâna pe mai multe contracte în modelling, agențiile din toată lumea dorindu-și să lucreze cu el.

Următoarea dată când îi vei vedea ochii albaștri s-ar putea să fie în revistele celebre de modă, precum Vogue sau GQ, deoarece Jeremy Meeks a semnat deja un contract cu agenția de modele White Corss Modelling, scrie metro.co.uk.

jeremy2.jpg

infractor sexy model jeremy meeks
Jeremy Meeks este însurat
Foto: Instagram

 

Poza lui de identificare a devenit virală pe internet, după ce Departamentul de Poliție din Stockton a publicat-o pe Facebook. Jeremy a fost arestat pentru posesie ilegală de armă, în 2014. Acum, el este gata să-și lase trecutul în urmă și să-și înceapă cariera de model. Zeci de femei s-au oferit să-i plătască cauțiunea, iar internauții i-au editat poza de identificare și au transformat-o în campanii publicitare. 

jeremy3.jpg

infractor sexy model jeremy meeks
Jeremy este tatăl a trei copii
Foto: Instagram

 

A frânt inimile a zeci de femei când s-a aflat că este căsătorit și că are trei copii. Acum, Jeremy Meeks se bucură de celebritate. Are peste 30.000 de prieteni virtuali pe rețeaua de socializare Instagram, unde publică foarte des poze, spre deliciul admiratoarelor sale.

 

Loading...

Citește și