Cel mai răsfăţat copil al planetei, aniversare cu mii de cadouri

24-peglob-1-89515515.jpg

Sophia Ecclestone, copil, fetita, aniversare, rasfat, cadouri, tort
Sophia a devenit o vedetă internaţională după ce părinţii ei au postat fotografiile de la petrecerea ei

Când bunicul are o avere de peste 4 miliarde de dolari, nepoţica are parte de cea mai luxoasă aniversare. Tamara Ecclestone i-a serbat ziua micuţei Sophia, care a împlinit la 17 martie vârsta de 4 ani. Din meniu nu au lipsit clovni, ponei, zebre şi munţi de cadouri.

Sophia nu are decât 4 ani, dar se poate lăuda cu statutul de cel mai răsfăţat copil din lume. Şi asta pentru că mama ei scoate din buzunar cel puţin 100.000 de dolari pentru a-i organiza petrecerea aniversară. Tamara Ecclestone (35 de ani) are o avere de 300 de milioane de dolari, trecută pe numele ei de ex-bossul Formula 1, Bernie Ecclestone (87 de ani).

24-peglob-2-5895151.jpg

Sophia Ecclestone, copil, fetita, aniversare, rasfat, cadouri, tort
Tamara Ecclestone şi Jay Rutland au grijă ca micuţei să nu îi lipsească nimic

S-a măritat în 2013 cu omul de afaceri Jay Rutland (37 de ani) şi au împreună o fetiţă, Sophia, de 4 ani. Cei trei locuiesc într-o vilă de 120 de milioane de dolari din Kensington. Vila are 57 de camere, dar ei nu locuiesc decât în trei dintre ele. Deşi au 50 de anagajaţi, Tamara nu apelează decât la Dani şi Megan, asistentele ei personale care aranjează zilnic cele 22 de perechi de pantofi Gucci, 81 de pijamale, 72 de perechi de ochelari de soare, peretele de poşete Chanel şi cele 72 de rochii florale de firmă. La vilă mai locuiesc şi 10 căţei care sunt serviţi de 5 angajaţi.

24-peglob-3-89461541.jpg

Sophia Ecclestone, copil, fetita, aniversare, rasfat, cadouri, tort
Tortul făcut pe comandă a avut înălţimea sărbătoritei

La 17 martie, Sophia a împlinit 4 anişori. Petrecerea a costat aproximativ 100.000 de dolari. Micuţa a avut un tort de înălţimea ei, cu trei etaje, decorat cu norişori, urşi şi un curcubeu. La petrecerea pentru copii a „plouat” cu îngheţată, jeleuri, caramele şi clovnii au modelat zeci de figurine din baloane. Sophia a schimbat opt ţinute, printre care şi două pijamale făcute la comandă. Micuţa a primit un munte de cadouri şi a petrecut întreaga zi deschizând cutie după cutie. Pe lângă jucării de tot felul, Sophia a primit zeci de haine, truse de machiaj, jocuri pentru telefonul mobil, hăinuţe pentru căţei, lenjerie de pat, veioze şi chiar o mică dronă în formă de norişor.

loading...
Loading...