Cel mai popular gadget din istorie – frigiderul muzical

O campanie de finanțare pentru un frigider portabil, care este și combină audio a devenit cea mai de succes inițiativă de pe Kickstarter din istorie, depășind ceasul Pebble.

Coolest Cooler e un frigider portabil pentru picnicurile din pădure care a fost susținut de 49.000 de oameni și a strâns 10,3 milioane de dolari.

Coolest Cooler face mult mai multe decât un simplu frigider de picnic. Are un blender inclus, pe baterii, care poate face gheață și smoothie-uri sau cocktail-uri, o boxă ce se conectează prin Bluetooth la telefon, un încărcător USB și multe alte caracteristici prezentate aici.

De asemenea, acest frigider portabil poate fi cărat ca un troller normal și deasupra lui se pot pune bagajele. Practic, poate fi un partener foarte bun de vacanță. Dar, dacă îl veți cumpăra vreodată, să nu exagerați cu muzica la el. Nimăui nu-i place să se ducă la picnic și să aude boxele supradimensionate ale vecinilor.

Cea mai populară campanie din istorie mai are 63 de ore până se încheie și mai puteți să vă comandați un asemenea frigider portabil. La nivel internațional, gadgetul american va costa 185 de dolari.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1