Cel mai periculos om al planetei vrea capul lui Donald Trump

Ultima actualizare:

După evadarea sa recentă ca-n filme dintr-o închisoare de maximă securitate, mafiotul mexican Joaquin “El Chapo” Guzman (60 de ani) a trecut deja la ameninţări.

Primul pe care îl are în vizor este miliardarul american Donald Trump (69 de ani), care a cerut protecţia FBI. “Dacă mai spui aşa ceva, am să te fac să-ţi înghiţi vorbele, păduche alb”, i-a transmis mafiotul. Sfidător la adresa autorităţilor, unul dintre fiii lui “El Chapo” a pus poze cu tatăl său, la scurt timp după ce a fugit din puşcărie, bând bere în prezenţa altor persoane şi la bordul unui avion. Şeful cartelului mafiot Sinaloa din Mexic, care a comandat 3.000 de asasinate, are o avere de 1,153 de miliarde de dolari şi e cel mai căutat om al planetei. Se oferă 3,8 milioane dolari pentru orice informaţie care să ducă la prinderea sa, după ce a evadat de două ori din detenţie, acum 5 zile şi în 2001.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net