Cel mai horror parc de distracţii din lume. Plăteşti să fii torturat 7 ore în Iad

Ultima actualizare:

    Vizitatorii sunt legaţi burduf şi bătuţi
Vizitatorii sunt legaţi burduf şi bătuţi

Cel mai horror parc de distracţii din lume! Pentru un bilet de numai 20$ (circa 70 de lei), turiştii amatori de senzaţii tari se înghesuie la McKamey Manor să simtă pe pielea lor cum ar fi tortura în infern.

Deşi se ştie bine că în timpul turului prin parcul de distracţii McKamey Manor din San Diego (California, SUA) vizitatorii sunt chinuiţi îngrozitor, turiştii vin de la sute de kilometri să vadă cum este o şedinţă de tortură de 7 ore! Creatorul acestuia, Russ McKamey, spune deschis că nimeni nu a reuşit să termine întreg circuitul. Acest lucru nu face însă decât să exercite o atracţie irezistibilă pentru cei care stau la coadă să intre în “Parcul groazei”.

Sunt stropiţi cu sînge
Sunt stropiţi cu sînge

Amatorii de senzaţii tari din “casele bântuite”, prezente în parcurile de atracţii obişnuite, găsesc aici cea mai tare provocare de pe planetă. Nu sunt acceptaţi decât vizitatori majori care semnează înainte că au fost de acord să fie supuşi la chinuri. În timpul turului, ei sunt loviţi, închişi în cuşti pline de şerpi şi păianjeni, legaţi burduf, stropiţi cu sânge, forţaţi să mănânce vietăţi scârboase sau alte murdării. Mai mult, angajaţii parcului îi bagă cu capul în WC sau în apă îngheţată. O dată ce o persoană îşi dă consimţământul să fie torturată, nu mai poate renunţa pe parcurs. Poate să urle, să plângă, să implore, nu mai poate face nimic. “Numai un început de nebunie sau leşinul pun capăt acestei experienţe”, a explicat McKamey. Cei care se ştiu foarte sensibili ar trebui din start să nu cedeze tentaţiei de a face o vizită în teribilul parc de distracţii.

Experimentează cum e să fii strangulat
Experimentează cum e să fii strangulat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net