Cel mai controversat rege al Spaniei, Juan Carlos, părăsește definitiv țara! Scandalurile de corupție i-au distrus imaginea

Ultima actualizare:

    Juan Carlos a decis să părăsească Spania defintivSursă foto: profimedia
Juan Carlos a decis să părăsească Spania defintivSursă foto: profimedia

Fostul rege spaniol, Juan Carlos, bănuit de fapte de corupţie, a decis să părăsească Spania, a anunţat luni Casa Regală de la Madrid.

Regele emerit al Spaniei, Juan Carlos I, a comunicat fiului său, regele Felipe al VI-lea, ''decizia chibzuită'' de a pleca să trăiască în afara Spaniei ca urmare a repercusiunilor publice ale ''unor evenimente trecute'' din viaţa sa privată, se menţionează într-un comunicat al Casei Regale spaniole.

Justiţia elveţiană şi spaniolă anchetează în special asupra unei sume de circa o sută de milioane de dolari care ar fi fost depusă în secret de către Arabia Saudită într-un cont al regelui Juan Carlos în Elveţia.

Fosta amantă a scos la iveală dovezi care îl incriminează

Presa spaniolă a publicat în iulie 2018 înregistrări în care fosta sa amantă de origine germană, Corinna Larsen (cunoscută şi sub numele de Corinna zu Sayn-Wittgenstein), afirma că Juan Carlos a încasat un comision pentru ca unor societăţi spaniole să li se atribuie contractul pentru un tren de mare viteză între Mecca şi Medina în anul 2011, relatează hotnews.ro.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net