Cel mai controversat rege al Spaniei, Juan Carlos, părăsește definitiv țara! Scandalurile de corupție i-au distrus imaginea

juan-carlos.jpg

juan carlos
Juan Carlos a decis să părăsească Spania defintiv
Sursă foto: profimedia

Fostul rege spaniol, Juan Carlos, bănuit de fapte de corupţie, a decis să părăsească Spania, a anunţat luni Casa Regală de la Madrid.

Regele emerit al Spaniei, Juan Carlos I, a comunicat fiului său, regele Felipe al VI-lea, ''decizia chibzuită'' de a pleca să trăiască în afara Spaniei ca urmare a repercusiunilor publice ale ''unor evenimente trecute'' din viaţa sa privată, se menţionează într-un comunicat al Casei Regale spaniole.

Justiţia elveţiană şi spaniolă anchetează în special asupra unei sume de circa o sută de milioane de dolari care ar fi fost depusă în secret de către Arabia Saudită într-un cont al regelui Juan Carlos în Elveţia.

Fosta amantă a scos la iveală dovezi care îl incriminează

Presa spaniolă a publicat în iulie 2018 înregistrări în care fosta sa amantă de origine germană, Corinna Larsen (cunoscută şi sub numele de Corinna zu Sayn-Wittgenstein), afirma că Juan Carlos a încasat un comision pentru ca unor societăţi spaniole să li se atribuie contractul pentru un tren de mare viteză între Mecca şi Medina în anul 2011, relatează hotnews.ro.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1