Cearta pe care Casa Regală a Marii Britanii a ascuns-o ani întregi. Cine sunt protagoniştii

Ultima actualizare:
Camilla Bowles, alături de fiica acesteia, Laura Lopes Parker
Camilla Bowles, alături de fiica acesteia, Laura Lopes Parker

Casa Regală a Marii Britanii nu este străină de conflicte. De când Meghan Markle s-a căsătorit cu prinţul Harry a fost nevoită să facă faţa atacurilor nenumărate venite din partea tatălui ducesei de Sussex. Iată că nu doar socrul prinţului Harry este cel care agită spiritele, ci chiar şi figuri din cadrul femiliei. Biograful Katie Nicholl a scos la suprafaţă amănunte neştiute despre prinţul William şi sora vitregă a acestuia, Laura Lopes, născută Laura Parker Bowles.

Prinţul William şi fiica Camillei, Laura Lopes, cunoscută sub numele de Parker Bowles, nu au avut relaţii tocmai bune atunci când s-au cunoscut, a dezvăluit un biograf al Casei Regale, potrivit publicaţiei britanice mirror.co.uk. 

Prinţul William a fost implicat în certuri terbile cu sora sa vitregă atunci când ambii erau adolescenţi. Recent, atât Harry, cât şi William au fost fotografiaţi zâmbind larg alături de soţia tatălui, nimeni alta decât Camilla Bowles, însă se pare că lucrurile nu au fost întotdeauna atât de liniştite. Din contră, biograful Katie Nicholl susţine că William şi fiica Camillei obişnuiau să îşi adreseze vorbe dure atunci când au interacţionat pentru primele dăţi. "William şi Laura se certau şi dădeau vina unul pe celălalt pentru faptul că familiile lor erau destrămate. William considera că mama Laurei, Camilla, este cea vinovată pentru toată suferinţa trăită de prinţesa Diana. Aceste vorbe îi provocau o furie teribilă Laurei, care la rândul său, era de părere că prinţul Charles era cel care i-a distrus copilăria", dezvăluie Katie Nicholl, potrivit mirror.co.uk. 


    Camilla Bowles, alături de fiica acesteia, Laura Lopes Parker Foto:GettyImages
Camilla Bowles, alături de fiica acesteia, Laura Lopes Parker Foto:GettyImages

"Atunci când Charles obişnuia să îi telefoneze Camillei, Laura răspundea la telefon şi ţipa la el, solcitându-i să nu o mai deranjeze pe mama sa şi să îi lase familia în pace. Nu îi păsa că Charles era prinţul de Wales, ci doar că acest bărbat care o suna pe mama sa era de vină pentru despărţirea părinţilor săi", a continuat aceasta.

Anii au trecut, iar sentimentele negative au fost estomate, între Laura şi prinţul William existând respect şi înţelegere, în limitele normale cerute de etichetă. 

Relaţia dintre Charles şi Camilla Bowles 

Prinţul Charles a întâlnit-o pe cea care i-a furat inima în anii '70, însă aceasta s-a căsătorit cu un ofiţer în anul 1973 atunci când avea doar 25 de ani. Charles nu a putut să o uite nici atunci când s-a căsătorit cu prinţesa Diana. În timpul mariajului cu Diana, flacăra iubirii dintre el şi Camilla s-a reaprins, iar prinţul Charles a căzut în mrejele acesteia, devenind infidel. În anul 1996, fiul Elisabetei a II-a şi prinţesa Diana au divorţat, iar opt ani mai târziu Charles s-a căsătorit cu Camilla. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net