Cea mai tânără victimă din atentatul din Barcelona, o fetiță de trei ani

atentat_3.jpg

atentat barcelona
Printre victimele ucise în atentat se află și o fetiță de doar trei ani
Foto: Getty

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Carnagiul din Rambla a semănat groază și moarte în cetățenii roașului Barcelona, străini și localnici, deopotrivă. Dintr-o zonă plină de viață, s-a tranformat într-o regiune sumbră. 13 persoane au fost ucise în atacul terorist.

Printre cei uciși, se află și copii, iar cea mai tânără victimă a fost o fetiță de doar trei ani, care a murit la spital, după cum informează The Guardian. Deși a fostr trasnportată rapid la cea mai apropiată unitate medicală, doctorii n-au mai putut face nimic. De asemenea, o altă fetiță, șase ani, se află în stare gravă la spital, având hemoragie cerebrală. Fetița de trei ani ar putea fi cea mai tânără victimă din toate atentatele teroriste din Europa care au avut loc în ultimii trei ani.

Cinci teroriști au fost lichidați de polițiști, dar cu toții purtau centuri explozive. Autoritățile cercetează acum pentru a afla dacă aveau și alți complici și să identifice cine a condus mașina care a făcut atâtea victime. Au fost răniți cetățeni din 24 de state, inclusiv din România, trei cetățeni români fiind internați la spital în urma atacului.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5