Cea mai sexy bolnavă de coronavirus a fugit din spital. E dată în urmărire generală

5-3col.jpg

Ekaterina Repiak face reclamă la lenjerie intimă
Citeste tot despre: 

Panică maximă în Sevastopol, din Peninsula Crimeea! Frumoasa Ekaterina Repiak a părăsit spitalul unde se afla sub observaţie după ce a fost internată cu febră, la începutul lunii februarie, când s-a întors din China. Ea a făcut două teste şi pentru că rezultatele au ieşit negative la COVID-19, Ekaterina s-a externat singură, nemaiaşteptând al treilea rezultat.

Poliţia, paramedicii şi chiar pompierii din Sevastopol, port la Marea Neagră administrat de Federaţia Rusă din 2014, sunt în stare de alertă maximă. Şi asta după ce autorităţile locale au descoperit că pacienta de aproximativ 28 de ani, Ekaterina Repiak, a părăsit spitalul şi a încălcat regimul celor 14 zile de izolare. Ea a fost testată de două ori de COVID-19 şi rezultatele au ieşit negative, dar doctorii i-ai spus să rămână sub observaţie aşteptând rezultatele celui de al treilea test.

Ekaterina, care are un blog de modă şi pozează în lenjerie intimă, nu a mai avut răbdare şi a părăsit instituţia. De 48 de ore, ea este de negăsit, iar apropiaţii cred că se află în Regiunea Rostov. Natalia Penkovskaia, şefa Departamentului de Situaţii de Urgenţă din Sevastopol, a declarat că ”o decizie judecătorească a pus-o pe Ekaterina pe lista fugarilor şi tânăra a fost dată în urmărire generală”.

Rusia a raportat 3 cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, de la izbucnirea epidemiei, la 6 ianuarie, în Wuhan, provincia chineză Hubei, dintre care două persoane s-au vindecat şi una ar fi ţinută în carantină. Conform ”The Sun”, la 28 februarie, poliţia rusă a făcut mai multe razii în hotelurile moscovite şi a descoperit 88 de persoane care au scăpat de regimul de izolare impus de autorităţi după ce s-au întors în ţară din China. Toţi cei 88, indiferent de naţionalitate, au fost deportaţi zilele trecute.

Bilanţul epidemiei ajunsese marţi la 92.271 de persoane contaminate, 3.131 de decese şi 48.440 de bolnavi vindecaţi. În China, numărul bolnavilor a ajuns la 80.152, în Coreea de Sud, la 5.186, urmată de Iran, cu 2.336 şi Italia, cu 2.036 de bolnavi. Pe lista ţărilor europene afectate de coronavirus, locurile ”fruntaşe” sunt ocupate de Franţa, cu 191 de bolnavi, Germania, cu 188 şi Spania cu 152.

Loading...