Cea mai râvnită bombă sexy din lume: o așteaptă o avere de 3,1 miliarde $, dar ea pozează în bikini

Ultima actualizare:

    Andrea Catsimatidis, în vârstă de 29 de ani, adoră să pozeze sexyfoto Instagram
Andrea Catsimatidis, în vârstă de 29 de ani, adoră să pozeze sexyfoto Instagram

Pentru Andrea Catsimatidis, în vârstă de 29 de ani, banii nu au fost niciodată o problemă. Ea este fiica miliardarului John Catsimatidis care are o avere de peste 3,1 miliarde de dolari și care este un bun prieten cu Donald Trump. Frumoasa blondă locuiește în New York și s-a implicat în campania electorală a lui Trump. Numai că în loc să se îmbrace în haine de politician, Andrea se dezbracă și pozează în bikini pentru a atrage voturi.

Andrea Catsimatidis, în vârstă de 29 de ani, a intrat în campanie electorală pentru Donald Trump. Frumoasa fiică a miliardarului John Catsimatidis, de origine greacă, a fost măritată cu Christopher Nixon Cox (40 de ani) între 2011 și 2014 și a pus punct mariajului din cauza crizelor de gelozie și posesivitate ale acestuia. Spirit liber și dornică să atragă atenția, Andrea a intrat în politică și participă la strângerile de fonduri pentru campania lui Donald Trump și face lobby pentru partidul republican pe pagina ei de Instagram.

Andrea face campanie electorală pentru Trump
Andrea face campanie electorală pentru Trump

Citește și:

Milionara asta sexy a fost bărbat

O prezentatoare tv super sexy răpeşte milionari

Andrea Catsimatidis pozează sexy pentru a atrage voturi pentru Trump

Anrdea refuză să se îmbrace în pantaloni și sacou pentru că ”asta e o ținută pentru bărbați”. Frumoasa care are peste 44.000 de admiratori pe pagina ei de Instagram își îndeamnă fanii să îl susțină pe Trump în cursa pentru un nou mandat la casa Albă. Misiunea ei este una extrem de dificilă pentru că New York este o metropolă în care democrații sunt la putere, în ciuda faptului că este orașul natal al actualului președinte american. Andrea Catsimatidis este ținta ironiilor și atacurilor susținătorilor Partidului Democrat, dar asta nu o deranjează.

Andrea alături de tatăl ei John Catsimatidis
Andrea alături de tatăl ei John Catsimatidis

”Pentru mine această campanie electorală este un gest patriotic și o faptă bună pe care o fac pentru țara mea. Nimic pe lumea asta nu este mai presus de SUA”, a scris ea într-un mesaj postat pe Internet. Andrea este 100% alături de Trump pentru alegerile care vor avea loc în 2020 și crede că realegerea lui este cel mai bun lucru care se poate întâmpla în țara ei. John Catsimatidis deține rețeaua de supermarketuri Gristedes Foods, extrem de populară la nivel național.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net