Ea e Miss World 2019! Totul despre cea mai frumoasă femeie din lume

Ultima actualizare:
Jamaicana Toni-Ann Singh a fost desemnată, sâmbătă, Miss World 2019
Jamaicana Toni-Ann Singh a fost desemnată, sâmbătă, Miss World 2019

Toni-Ann Singh a fost desemnată, sâmbătă, Miss World 2019, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Londra, ea devansându-le pe concurentele din Franţa şi India. Ea a reprezentat Jamaica.

În vârstă de 23 de ani, Singh s-a născut în Morant, St. Thomas, Jamaica. A absolvit cursurile de psihologie şi studii ale femeilor la Universitatea de Stat din Florida, SUA.

Sâmbătă, aceasta a fost ovaționată după ce a cântat hitul lui Whitney Houston "I Have Nothing" și a răspuns strălucitor unei serii de întrebări puse de jurnalistul britanic Piers Morgan. "Cred că reprezint ceva special, o generație de femei care împing lumea spre schimbare", i-a spus aceasta lui Morgan.

"Acestei fetiţe din St. Thomas, Jamaica, şi tuturor fetelor din lume: credeţi în voi înşivă. Să ştiţi că meritaţi şi că sunteţi capabile să vă urmaţi visele. Această coroană nu este a mea, ci a voastră. Aveţi un scop", a scris pe Twitter laureata, potrivit news.ro.


    Jamaicana Toni-Ann Singh a fost desemnată, sâmbătă, Miss World 2019Foto News.ro
Jamaicana Toni-Ann Singh a fost desemnată, sâmbătă, Miss World 2019Foto News.ro

Singh și-a primit coroana de regină a frumuseții din partea câștigătoarei de anul trecut, Vanessa Ponce de Leon, din Mexic.

Aceasta a fost a patra oară când o reprezentantă a Jamaicăi este încoronată Miss World, de la debutul competiției, în 1959. Jamaica a câştigat competiţia în 1963, 1976 şi 1993.


    Foto Facebook
Foto Facebook

Miss World, înfiinţat în 1951, de Eric Morley, a fost iniţial un concurs dedicat exclusiv costumelor de baie şi era denumit "Festival Bikini Contest". Ediția din 2015 a marcat o premieră în istoria acestei competiții, fiind eliminată proba costumelor de baie. Organizatorii au declarat la momentul respectiv că vor ca Miss World să se diferenţieze de alte evenimente de profil, punând un mai mare preţ pe inteligenţa şi personalitatea candidatelor decât pe frumuseţea lor.

Miss World se numără printre cele patru competiţii de frumuseţe internaţionale majore din punct de vedere al importanţei evenimentului - "The Big Four Major Pageants" -, alături de Miss Earth, Miss International şi Miss Universe. Creat în Marea Britanie, Miss World a fost primul concurs internaţional de frumuseţe major ce a avut loc la nivel mondial. Miss World este şi cea mai longevivă competiţie internaţională de frumuseţe, potrivit digi24.ro.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net