Ce trucuri îşi face la păr Meghan Markle pe perioada sarcinii

Meghan Markle trucuri par

Meghan Markle foloseşte trucuri la păr pe perioada sarcinii, în fotografie are părul strâns
Meghan Markle foloseşte trucuri pentru a avea grijă de păr pe perioada sarcinii
Foto: GuliverGetty Images

Ce trucuri îşi face la păr Meghan Markle pe perioada sarcinii se întreabă toată lumea. Ducesa de Sussex a trebuit să ia măsuri fiindcă firele se subţiază în această perioadă.

Ziarul britanic „Daily Mail” prezintă ce trucuri îşi face la păr Meghan Markle (37 de ani) pe perioada sarcinii, pentru a masca faptul că acesta se subţiază în această perioadă. Ea şi-a tuns vârfurile cu scopul ca acesta să se îngroaşe. Evident, după ce va naşte va face la fel ca şi cumnata ei, Kate Middleton (36 de ani), îşi va tăia părul şi mai mult. Celebrul hair stylist James Johnson a făcut dezvăluirile privitor la aceste trucuri recent.

Deocamdată nu poate să-şi facă modificări prea bruşte ale coafurii, fiindcă ar distrage atenţia de la evenimentele la care participă familia regală. Regretata prinţesă Diana, care şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident de circulaţie în 1997, la numai 36 de ani, aea de asemenea grijă de acest lucru.

Meghan şi soţul său, prinţul Harry (34 de ani), au anunţat luna trecută că vor avea primul copil în primăvara anului 2019. Ei s-au căsătorit în luna mai, anul acesta.

Meghan Markle ar fi dorit ca mama ei, Doria Ragland (62 de ani), să-i fie alături după ce va rămâne însărcinată şi ar fi chemat-o lângă ea. “Meghan vrea să evite angajarea unor persoane străine când se va naşte primul copil. Ar dori ca mama să joace rol de dădacă, asta ar fi cea mai bună soluţie”, a mărturisit o sursă apropiată familiei. Prinţul Harry nu ar fi fost însă de acord ca soacra să se instaleze la palat.

Meghan Markle a luat primele măsuri de a se îngriji pe perioada sarcinii, recurâgând la trucuiri pe care şi le face la păr pentru a-l păstra frumos după ce va naşte.

Loading...