Ce tragedie a marcat viața lui Joe Biden. Fiul candidatului la Casa Albă a murit de cancer cerebral

Ultima actualizare:

    Ce drama l-a urmărit pe Joe Biden
Ce drama l-a urmărit pe Joe Biden

Cel mai mare dintre fiii lui Joe Biden, Beau, considerat steaua în ascensiune a dinastiei familiale, a murit la doar 46 de ani, în 2015, de cancer cerebral. Tatăl său a păstrat discreția în privința stării sale din ultimele săptămâni, când Beau Biden a avut de dus o luptă cumplită cu boala.

Beau Biden, avocat general al Delaware, a fost una dintre cele mai populare figuri publice ale acestui stat și era considerat politicianul cu cele mai multe șanse pentru a câștiga postul de guvernator la alegerile din 2016.

Beau Biden a murit la 46 de ani, în 2015
Beau Biden a murit la 46 de ani, în 2015

Problemele de sănătate ale lui Beau au început în 2010, când a fost internet pentru că avea dureri de cap. Atunci, medicii au spus că a făcut un accident cerebral.  În august 2013, a fost internat la unul dintre cele mai bune centre din lume pentru tratamentul cancerului, la Houston. Acolo, doctorii l-au diagnosticat cu cancer la creier. A fost operat şi a făcut chimioterapie, reuşind să ţină boala sub control. Însă mai 2015, după doi ani grei, Beau Biden a murit la doar 46 de ani. 

„Întreaga familie Biden este îndurerată mai presus decât se poate spune în cuvinte. Știm că spiritul lui Beau va dăinui în noi toți – în special prin curajoasa sa soție, Hallie, și cei doi copii remarcabili, Natalie și Hunter”, a declarat Joe Biden, într-un comunicat dat publicității la vremea morţii lui Beau.

Beau Biden și tatăl său erau apropiați, împărtășind nu numai gustul pentru politică, dar și o legătură mai profundă, care s-a născut în anii în care Joe Biden și-a crescut copiii singur. Canditatul la preşedinţia SUA şi-a pierdut soţia, mama lui Beau, şi fiica într-un accident de mașină în 1972. Familia se ducea să facă cumpărături de Crăciun. Beau Biden avea atunci trei ani. El și fratele său, Hunter, au fost grav răniți, dar au supraviețuit. Sora lor, Naomi, care a murit în accident, avea un an. Profund afectat de această tragedie, Joe Biden a fost pe punctul de a renunța la politică. S-a recăsătorit în 1977, iar cu actuala sa soție, Jill, are o fiică născută în 1981, potrivit digi24.ro.

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net