Ce trădează gesturile lui Meghan Markle din timpul aparițiior publice? Expertul dezvăluie totul!

Ultima actualizare:

    Meghan Markle nu este obișnuită cu atenția pe care o primește Foto:Getty
Meghan Markle nu este obișnuită cu atenția pe care o primește Foto:Getty

Viitoarea soție a prințului Harry poate că este obișnuită să fie în centrul atenției atunci când se află pe platoul de filmare, dar nu se poate spune același lucru și despre aparițiile sale în public, în care dă dovadă de timiditate excesivă. Gesturile care trădează lipsa încrederii în propria persoană a logodnicei lui Harry au fost analizate în profunzime de un expert în limbajul non verbal. Iată care sunt principalele semne care o dau de gol pe actrița Meghan Markle.

Potrivit expertei în comunicare non verbală, Elizabeth Kuhnke, actrița în vârstă de 36 ani care îi va deveni soție lui Harry pe 19 mai 2018, este foarte neîncrezătoare în propriile forțe și se simte intimidată de aparițiile publice. Într-un interviu acordat pubicației Daily Mail, experta a dezvăluit faptul că gesturile pe care le face Meghan atunci când apare în public trădează dorința acesteia de a găsi o modalitate de a face față stresului și de a găsi o modalitate de a se calma. Meghan este anxioasă atunci când se află în centrul atenției și nu se simte confortabil atunci când toate privirile sunt ațintite asupra ei. Unul dintre cele mai frecvente gesturi pe care actrița le folosește pentru a se calma atunci când reporterii și fotografii sunt concentrați asupra ei este acela de a se juca cu o șuviță de păr.


    Atingerea părului în mod frecvent indică lipsa încrederii în sine Foto:Getty
Atingerea părului în mod frecvent indică lipsa încrederii în sine Foto:Getty

Kuhnke a explicat că "jucatul cu o șuviță de păr este versiunea adultă a îmbrățișării unei jucării pufoase". Kihnke a adăugat că Meghan Markle resimte o mare presiune de a se comporta exemplar pentru a nu fi judecată ca nepotrivită pentru a ocupa un loc în Familia Regală."În calitate de actriță, Meghan trebuia să se reprezinte doar pe sine, dar în calitate de soție a prințului Harry ea trebuie să îl reprezinte pe acesta cu succes, cât și pe ceilalți memebri ai familiei, lucru care este unul cât se poate de serios. Fiecare mișcare și fiecare alegere vestimentară îi va fi analizată și judecată cu asprime", a conchis experta. 

Prințul Harry și Meghan Mrkle vor deveni soț și soție pe 19 mai 2018. Ceremonia religioasă va avea loc la Capela Sfântul George din Londra. Potrivit primelor informații, peste 800 de oameni, dintre care zeci de figuri regale, vor participa la cea mai așteptată nuntă din 2018. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net