Ce titlu nobiliar ar primi iubita Prințului Harry dacă se vor căsători

Ultima actualizare:

    Iubita Prințului Harry nu va putea fi prințesă dacă se vor căsătoriFoto: Getty
Iubita Prințului Harry nu va putea fi prințesă dacă se vor căsătoriFoto: Getty

O serie de speculații circulă prin presa britanică și în rândul admiratorilor familiei regale cu privire la posibilitatea ca Harry (32 de ani) să o ceară pe Meghan Markle (36 de ani) în căsătorie. Totuși, atribuirea unui titlu nobiliar nu va fi chiar atât de simplă și cu siguranță, actrița nu va fi o prințesă.

Prințul Harry și Meghan sunt într-o relație amoroasă de anul trecut și abia în luna noiembrie au oficializat-o, după ce presa britanică i-a urmărit îndelug și îndeaproape. Dar, potrivit Daily Star, chiar dacă cei doi se vor căsători, frumoasa brunetă nu va primi titulatura de prințesă. Motivul ține pur și simplu de faptul că există un protocol foarte strict cu privire la acordarea titlurilor nobiliare.

Doar cei de așa-zis sânge regal pot deveni prinți sau prințese, iar în cazul în care Harry și Meghan vor decide să facă pasul cel mare, ea se va lovi de același impediment precum Kate Middleton, când s-a căsătorit cu Prințul William. Totuși, chiar dacă nu va fi prințesă, cuplului i se va oferi un ducat, așa cum cere tradiția.

Cel mai probabil, dacă Harry și iubita sa își vor uni destinele în fața altarului, vor deveni Ducele și Ducesa de Sussex, după cum indică sursa citată. Dacă nu vor această regiune, ei ar putea fi Duci de Clarence și Buckingham. La fel s-a întâmplat și în cazul lui William și Kate, care azi, mai sunt cunoscuți și ca Ducii de Cambridge.

Între timp, relația de dragoste dintre Harry și Meghan evoluează rapid, iar de ziua ei de naștere, prințul i-a oferit o călătorie romantică în Africa de Sud.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net