Ce ți se întâmplă dacă te îngrași

Ultima actualizare:

    Jamie a povestit că toată lumea o întreba ce s-a întâmplat de s-a îngrăşatFoto: Click!
Jamie a povestit că toată lumea o întreba ce s-a întâmplat de s-a îngrăşatFoto: Click!

E incredibil. S-a îngrășat și, în loc să plângă de necaz, femeia asta e în culmea fericirii.

Jamie Khoo, editor al publicației Huffington Post din Marea Britanie, povestește că, după ce a observat câteva kilograme în plus, a dat peste o veche cunoștință în mall. Ceea ce i-a dat fiori este că, timp de 30 de secunde, acea femeie a analizat-o din cap până-n picioare, și-a ridicat sprâncenele, a făcut câteva gesturi de uimire, după care și-a luat inima în dinți și a întrebat-o: „Ce ai pățit de arăți în halul ăsta?”.

„Nu este prima dată când cineva mă întreabă asta”, povestește Jamie Khoo despre întâmplarea cu pricina. „Nu este prima dată când o persoană dragă mie schițează un gest de condoleanțe, ca și cum mi s-ar fi întâmplat ceva de-a dreptul îngrozitor. Este sentimentul că am fost jefuită sau că am vomat pe încălțămintea reginei ori că am fost atacată de un stol de gâște”, a mai adăugat ea.

Din acel moment, viața femeii s-a schimbat radical. Nu-și mai recunoștea dimensiunile corpului, fața îi era plină de coșuri, iar persoanele dragi nu se mai opreau să o întrebe același lucru: „De ce te-ai îngrășat atât de mult?”. Jamie spune că, la un moment dat, a fost nevoită să dea un răspuns picant, chiar dacă nu i-a plăcut să-i facă una ca asta vecinei ei. „Nu te interesează pe tine cum arăt eu și nu-ți băga nasul unde nu-ți fierbe oala. Asta este problema mea. Eu nu vin la tine în apartament ca să te critic pentru felul cum ai ales să ți-l amenajezi, să mă strâmb la picturile tale sau să analizez cu lupa praful de sub pat. Sper că m-am făcut înțeleasă. Corpul meu este casa mea și prefer ca tu să nu-ți lași murdăria părerilor tale asupra lui”, s-a apărat Jamie de femeia răutăcioasă.

Jamie Khoo povestește ce s-a întâmplat în perioada în care s-a îngrăşat

Jamie spune că se simte foarte bine în piele ei, chiar dacă are câteva kilograme în plus
Jamie spune că se simte foarte bine în piele ei, chiar dacă are câteva kilograme în plus

"1. Mi-am transformat vechii prieteni în noi prieteni, am descoperit ceva nou în fiecare dintre ei. Am ieșit la bere, cafea, vin și, alături de ei, m-am delectat cu cele mai gustoare mâncăruri, am împărtășit povești amuzante, întâmplări, planuri de viitor.

2. Am fost acceptată de toate companiie la care am aplicat. Am ales-o pe cea mai convenabilă, asta fiind una dintre cele mai cunoscute la nivel global. Am avut parte de cea mai frumoasă cină din viața mea și de cea mai bună șampanie. Munca mi-a dat ocazia să călătoresc, să mă distrez și să mănânc în locurile în care niciodată n-aș fi crezut că voi ajunge. 

3. Jobul ăsta mi-a dat ocazia să lucrez alături de cei mai frumoși oameni; prin frumoși spun oameni generoși, drăguți, amuzanți, plăcuți, femei dispuse să împărtășască emoții atât din viața personală cât și de la muncă.

4. Am avut propriile mele publicații pe unele dintre cele mai citite site-uri. Am scris ceea ce am simțit, am transmis emoție și am construit cele mai frumoase imagini din cuvinte. Am cunoscut sentimentul omului bucuros pentru bucuria celorlalți și am reușit să mișc mii de oameni cu articolele mele. Asta mi-a dat ocazia să cunosc cei mai de vârf scriitori, cititori cu pretenții și cei mai talentați oameni.

5.Am început să fac sport de patru sau cinci ori pe săptămână nu pentru că voiam să slăbesc, ci pentru că așa simțeam că mă distrez. Alergam, făceam flotări, dansam, făceam yoga și multe alte tipuri de mișcări. Prin asta am învățat să-mi respect fiecare mișcare a corpului meu.

6.Am călătorit în locuri necunoscute până atunci, dar și în cele pe care le mai vizitasem cândva. Am simțit cum îmi gâdilau fața razele soarelui, am trăit momente de neuitat, mi-am făcut prieteni din toate colțurile lumii și m-am îndrăgostit de tot ce mă înconjoară.

7.Am învățat să mă simt bine cu mine însemi în orice moment. Știu să echilibrez momentele de liniște cu cele agitate și să fac fiecare clipă să însemne ceva pentru mine.

8. M-am decis să-mi termin studiile la una dintre universitățile la care am  aplicat; mi s-a oferit o bursă de studiu pentru doctorat, care era fix ce mi-am dorit.

9.Am redescoperit cum este să trăiești intens, să faci tot ce simți și să te încarci numai cu momente minunate.

10. Mi-am amintit că există o mulțime de lucruri extraordinare la care mă pot gândi și care sunt foarte importante pentru ceea ce sunt: aici intră felul cum arăt și dimensiunea corpului meu.

11.Niciodată nu m-am simțit mai bine și mai fericită cu mine însemi ca acum.

12. Mi-am umplut viața cu detoate: atât fizic cât și psihic mă bucur de schimbările pe care le-am făcut. Așadar, faptul că am luat în greutate nu mă face să mă simt prost. Mă bucur de asta și mă bucur de ceea ce sunt acum. Când voi avea ocazia să mă întâlnesc cu voi toți, vă voi împărtăși cu mult drag tot ce mi s-a întâmplat, asta numai dacă sunteți curioși și vreți să știți.” 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net