Ce stil decadent a avut Prințesa Margareta: fuma 60 de țigări pe zi și consuma vodkă și vin

Ultima actualizare:

    Prințesa Margaret nu a purtat niciodată de mai multe ori aceleași haine, fără a fi spălate.Foto: Getty Images
Prințesa Margaret nu a purtat niciodată de mai multe ori aceleași haine, fără a fi spălate.Foto: Getty Images

Cum ar suna o viață plină de relaxare zi de zi? Cum ar fi să servești micul dejun în pat în fiecare dimineqață? Ei bine, Prințesa Margareta, sora cea mică a Reginei Elisabeta a II-a, are parte de așa ceva zi de zi. De curând a fost dezvăluită lista cu toate activitățile pe care prințesa le făcea zi de zi. Prințesei Margareta i se spunea “Doamnă” încă de pe la vârsta de 20 de ani chiar și de cei mai apropiați prieteni ai ei.

Conform DailyMail, Prințesa începea ziua luând micul dejun în pat, după care asculta timp de două ore la radio și citea ziarul. După o oră pe care o petrecea îmbăindu-se, sora Reginei Marii Britanii își aranja părul și se machia. Întotdeauna purta haine curate. “Ea niciodată nu a purtat de două ori aceleași haine fără a fi spălate”,  a afirmat Craig Brown, într-o carte biografică despre Prințesa Margaret.


    Viața de lux a prințesei Margaret.Foto: Getty Images
Viața de lux a prințesei Margaret.Foto: Getty Images

Ziua ei începea întotdeauna în jurul orei 9:00, servind micul dejun în pat. Asculta apoi două ore programul radio, citea presa iar ziarele le lăsa întinse pe jos. La ora 11:00, Prințesa își făcea o baie caldă. De nu duș? Pentru că dușurile sunt pentru cie care se grăbesc să dea buzna pe ușă ca să ajungă la muncă. 

După ce își alegea ținuta, prințesa cobora la parter pentru a bea un păhărel de vodka. 

La ora 13:00, prințesa Margareta se alătura Reginei Elisabeta I pentru un prânz de 4 ore. Fiecare persoană de la masă servea jumătate de sticlă de vin, fructe și brânză

Cartea biografică reflectă faptul că, pe la vârsta de 25 de ani, Prințesa Margaret era deja obișnuită cu stilul de viață aristocrat.


    Încă de la vârsta de 20 de ani, prietenii îi spuneau
Încă de la vârsta de 20 de ani, prietenii îi spuneau

Imediat cum s-a răspândit pe rețelele de socializare lista cu activitățile zilnice ale prințesei, toată lumea a reacționat. “Nu am fost niciodată una dintre fetițele care își doreau să devină prințese… până acum.” a comentat un utilizator pe platforma Twitter. 

Prințesa Margareta a murit în 2002, la vârsta de 71 de ani, după ce a suferit de pe urma fumatului excesiv. Viciul l-a dobândit de la o vârstă fragedă dar, în ciuda avertismentelor primite de la medici, nu a putut să îl abandoneze, urmând soarta altor trei monarhi britanici care au murit din cauza țigărilor: Eduard al VII-lea, George al VI-lea și Eduard al VIII-lea.

Obișnuia să consume țigări Chesterfield, cam 60 pe zi, exact în perioada în care tatăl ei, Regele George al VI-lea, s-a îmbolnăvit de tromboză coronariană. Începând cu anul 1952, prințesa Elisabeta s-a îmbolnăvit, pe rând, de infecții la gât, laringită, migrene, gastro-enterită, bronșită, pneumonie și hepatită. 

În ianuarie 1985 a ajuns pe masa de spital acuzând dureri în piept acute. De teama să nu apară cancerul la plămâni, o secțiune din plămânul stâng i-a fost înlăturată. Fuma, în continuare, 30 de țigări pe zi însă, în 1998, avea să sufere un atac cerebral minpr în timpul unui sejur în Caraibe. A renunțat, atunci, complet la țigări, dar avea să fie un pic prea târziu. 

image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net