Ce spun copiii lui Brigitte Trogneux despre Macron. Sunt de aceeași vârstă cu tatăl vitreg

macron_brigitte.jpg

emmanuel macron copii vitregi brigitte
Emmanuel Macron și Brigitte Trogneux s-au căsătorit în 2007
Foto: AFP

Prima Doamnă a Franței, Brigitte Trogneux (64 ani), soția lui Emmanuel Macron (39 de ani), a fost profesoara lui de teatru și se iubește cu el de când acesta avea doar 15 ani. Brigitte era căsătorită și avea deja o familie când la întâlnit pe tânărul blond cu ochi albaștri, care i-a dat viața peste cap. Mai mult, una din fiicele ei, Laurance (39 de ani), fost colegă de clasă cu el.

Brigitte Trogneux are trei copii din mariajul anterior cu André Auzière, Sébas­tien (42 de ani), Laurence (39 de ani) și Tiphaine (32 de ani). Pare puțin ciudat dacă te gândești că tatăl lor vitreg este cam de-o vârstă cu ei, ba chiar unul dintre copiii lui Briggite, Sébas­tien, e mai mare cu trei ani decât președintele ales al Franței, potrivit voici.fr.

Mulți se întreabă ce părere au copiii lui Brigitte despre Emmanuel Macron. Se pare că ei ar fi fost cei care le-au spus să-și oficializeze relație. Brigitte Trugneux și Emmanuel Macron sunt căsătoriți din 2007, pe când el avea 29 de ani, iar ea 54. Macron a devenit, astfel, tatăl vitreg al celor trei copii deja adulţi ai lui Brigitte.

000_o79od.jpg

emmanuel macron copii vitregi brigitte
Lângă Macron și Brigitte se află fiica mijlocie, Tiphaine, alături de soțul ei, Antoin Choteau
Foto: AFP

 

La rândul lui, într-un discurs ținut după nuntă, Emmanuel Macron a ținut să le mulțumească celor trei: „Vreu în mod special să le mulțumesc copiilor lui Brigitte. Dacă există persoane pentru care situația nu a fost ușoară, ei sunt”.

000_nm5em_1.jpg

emmanuel macron copii vitregi brigitte
Laurence, Brigitte și Tiphaine
Foto: AFP

 

„Chiar dacă nu este mare diferență de vârstă între noi, el a fost mereu foarte atent cu mine. Este tatăl meu vitreg, rolul său este să fie capul familiei. Iar familia este un lucru foarte important pentru el, de aceea a insistat să fie căsătorit. El este persoana care m-a încurajat mereu să țintesc mai sus”, a declarat Tiphaine Auziere, fiica lui Brigitte Trogneux, citată de Digi24.

000_nm5f3.jpg

emmanuel macron copii vitregi brigitte
Brigitte și fiica ei, Tiphaine Auziere
Foto: AFP

000_nb5yf.jpg

emmanuel macron copii vitregi brigitte
Tiphaine Auziere
Foto: AFP
Loading...

Citește și