Ce sfaturi a primit Meghan Markle de la Serena Willims. Pe cele două le leagă o prietenie veche

meghan_markle_printul_harry.jpg

meghan markle printul harry
Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni părinți în primăvara lui 2019
Foto: EPA

Pe Serena Williams și Meghan Markle le leagă o prietenie veche de opt ani. Cele două sunt apropiate de dinainte ca fosta actriță să guste din avantajele de a fi membru al familiei regale britanice, așa că mai păstrează o relație strânsă și acum.

După spusele Serenei, Meghan nu s-a schimbat deloc, ba din contră, ar fi "prea drăguță". Cu ocazia lansării colecției sale de haine, jucătoarea de tenis a vorbit și despre prietenia cu ducesa de Sussex și despre cum păstrează legătura și acum.

"O întreb «Ce mai faci?», iar ea îmi spune «Nu, spune-mi cum ești tu». «Ești foarte drăguță, dar chiar vreau să știu cum ești. Meghan, renunță să mai fii așa drăguță... tu ești cea însărcinată, nu ar trebui să ai schimbări hormonale? De ce ești așa de treabă?» Dar așa este ea dintotdeauna", a mărturisit Serena pentru cei de la People.

serena_williams.jpg

serena williams sot nunta meghan markle
Serena Williams și soțul ei au participat la nunta lui Meghan cu prințul Harry
Foto: EPA

 

Sportiva, mamă la rândul său a unei fetițe de un an și trei luni, a dezvăluit ce sfaturi i-a dat prietenei sale, care va deveni mamă pentru prima dată în primăvara anului viitor: totul se va rezolva și se va așeza în viața ei, chiar dacă acum poate este bulversată de toate lucrurile care o acaparează.  "Nu știu ce se va întâmpla. Nici nu știam cum o să pot avea un copil, dar totul s-a așezat. Este o nebunie, m-am schimbat foarte tare, dar s-a așezat totul", a mai adăugat Serena.

 

Citește și: 

Prințul Harry și Meghan Markle au ales nașii bebelușului. Sunt celebri la Hollywood

Cum s-a schimbat atitudinea lui Harry faţa de Meghan de când aşteaptă un copil. Explicaţia experţilor

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Serena Williams a uimit pe toată lumea cu vestimentațiile de la nunta regală la care a participat sâmbătă, 19 mai, alături de soțul ei. Serena Williams și Meghan Markle sunt prietene foarte apropiate, iar tenismena a avut grijă să aibă un look impresionant. Dacă la ceremonia religioasă a ales o rochie simplă și strâmtă pe corp și niște încălțări de aceeași culoare, la evenimentul de după nuntă, ea a uimit pe toată lumea.

  • Meghan Markle ar suferi de remuşcări, susţine revista "Woman"

    Meghan Markle are mari remuşcări pentru că s-a purtat urât cu tatăl ei, Thomas Markle. Acesta are grave probleme de sănătate care îi pot pricinui moartea.