Ce secret i-a dezvăluit Putin Melaniei, la un summit: „Am exagerat puțin mărimea capturii”

Ultima actualizare:

    Putin a dezvăluit subiectele discuției cu Melania, din timpul Summitului G20Foto: AFP
Putin a dezvăluit subiectele discuției cu Melania, din timpul Summitului G20Foto: AFP

Vladimir Putin, liderul rus, a dezvăluit pentru prima dată ce a discutat cu Melania, soția lui Trump, în timpul Summitului G20. La acea vreme, toți jurnaliștii au fost cu ochii pe ei, fiindcă i-au văzut discutând foarte energic și plini de interes, astfel că mulți s-au întrebat care au fost subiectele discuției.

În timpul Summitului G20, Vladimir Putin, cu șarmul său binec cunoscut, le-a cucerit pe Melania Trump și Emanuela Mauro, soția premierului italian, Paolo Gentiloni, care au stat la masă chiar în fața președintelui rus. Putin a dezvăluit subiectele discuției abia săptămâna aceasta, în cadrul unui interviu și, potrivit RT, cele două soții de politicieni au fost foarte interesate să afle cât mai multe despre „urși, tigri și beneficiile maternității” din Rusia.

La prima vedere, subiectele par foarte banale, dar ce mai contează asta, atunci când stai la aceeași masă cu unul dintre cei mai mari lideri ai lumii. „Au fost foarte interesate și surprinse de cât de multe beneficii are maternitatea noatră”, a mărturisit Putin.

„Ați încercat să le recrutați?”, l-a întrebat reporterul, făcând aluzie la un alt interviu, în care președintele rus a vorbit despre experiența sa din tinerețe în recrutarea germanilor în KGB. Putin a fost totuși rezervat: „Nu, nu am mai făcut de foarte mult timp, deși îmi place la nebunie să fac asta. A fost meseria mea timp de mulți ani”, a mai adăugat liderul de la Kremlin.

Mândru de comorile imensei sale țări, el le-a vorbit și despre cele două frumuseți ale naturii, de pe teritoriul rus: urșii de Kamchatka, și tigrii siberieni, care-s pe cale de dispariție. În final, el a mai dezvăluit și că s-a lăudat în fața Melaniei și i-a dezvăluit un mic secret atunci când a venit vorba despre una dintre pasiunile sale, pescuitul: „După cum e de așteptat în acest caz, am exagerat puțin mărimea capturii. Cum ar putea cineva care discută despre pescuit să nu se laude puțin?”

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net