Secretul unei concurente de la X Factor 2015: Organizatorii au dat-o afară când au aflat

Ultima actualizare:

    X Factor: Becky Constantinou a fost dată afară din cauza carierei eifoto: Arhiva Personală
X Factor: Becky Constantinou a fost dată afară din cauza carierei eifoto: Arhiva Personală

O concurentă de la X Factor 2015 a fost dată afară după ce organizatorii i-au aflat cel mai rușinos secret. Femeia a fost dezamăgită să afle că nu mai are dreptul să concureze după ce trecuse deja de cele trei runde de audiții. Când i-au aflat numele de cod și ce fel de carieră a avut înainte de a participa la concurs, realizatorii emisiunii au fost frapați.

Becky Constantinou, în vârstă de 24 de ani, trecuse de toate cele trei runde de audiții la X Factor 2015. Cu toate acestea, la un moment dat, tânăra a primit un apel de la organizatorii emisiunii prin care era informată că a fost eliminată din concurs, potrivit thesun.co.uk. Becky a fost dată în vileag de unul dintre paznicii de la studio, care a recunoscut-o.

Paznicul le-a povestit organizatorilor emisiunii despre faptul că a recunoscut-o pe Becky. Aceasta jucase în trecut în filme pentru adulți sub pseudonimul Brooklyn Blue. După ce au aflat că a întreținut relații sexuale cu peste 700 de bărbați și peste 300 de femei în fața camerelor de filmat, realizatorii emisiunii au dat-o afară pe concurenta de la X Factor 2015.

X Factor 2015: Becky Constantinou nu este rușinată de trecutul ei

Becky nu s-a simțit niciodată rușinată în legătură cu cariera ei în industria filmelor pentru adulți și nu a considerat în nici un moment ca aceasta ar putea sta în calea fericirii ei: „Știu că X Factor este o emisiune de familie, dar filmele porno nu ar trebui să mă definească ca persoană. Nu plănuiam să îi fac lui Simon (Simon Cowell, unul dintre jurați, n.r.) un show sexual”, a declarat fosta concurentă de la X Factor 2015.

X Factor 2015: Cum a aflat Becky Constatinou că a fost dată afară

Becky și-a dat seama că ceva era în neregulă de când s-a întâlnit cu unul dintre paznici: „Paznicul a venit la mine cu un zâmbet sugestiv și a zis «Te știu de undeva, ești fata aceea, Brooklyn». Câteva zile mai târziu, am primit un apel de la realizatorii emisiunii, care mă întrebau dacă am făcut modelling și care era numele meu de scenă. Era clar că am fost descoperită, dar am făcut tot ce mi-a stat în putință să evit întrebările. Apoi m-am gândit îndelung și am decis să dau cărțile pe față într-un email. M-au sunat înapoi să îmi spună că am fost dată afară. Sunt devastată”, a declarat Becky despre eliminarea de la X Factor 2015.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net