Ce se petrece cu ochii lui Hillary Clinton? Se mișcă haotic la o conferință

Ultima actualizare:

    Hillary Clinton (68 de ani)foto: captură video
Hillary Clinton (68 de ani)foto: captură video

Hillary Clinton (68 de ani) a avut o apariție neobișnuită la una dintre conferințele din cadrul campaniei electorale, susținută luni (19 septembrie), în Philadelphia.

Candidata la președinția Statelor Unite ale Americii a părut că nu-și poate controla mișcările ochilor în timpul discursului, potrivit The Daily Mail. În urma imaginile publicate de The American Mirror, au apărut zvonuri conform cărora Hillary Clinton ar avea anumite probleme neurologice, acesta fiind și motivul pentru care privirea ei a fost haotică la evenimentul politic.

Într-un interviu acordat jurnalistei Sarina Fazan, pentru ABC News, candidata a declarat că nu are nevoie de un test neurocognitiv, așa cum a sugerat reportera. „Nu am nevoie de așa ceva”, a răspuns Hillary, iar apoi a continuat cu o glumă privind problemele recente de sănătate. „Îmi pare foarte rău că am făcut pneumonie. Sunt foarte fericită că antibioticele s-au ocupat de asta”, a declarat râzând. 

O posibilă explicație a mișcărilor aparent excesive ale ochilor candidatei ar putea fi faptul că citește discursul de pe promptere dispuse pe fiecare parte a încăperii în care a avut loc conferința, scriu cei de la The Daily Mail.

„Am atins standardul pe care oricine care candidează la președinție trebuie să îl atingă în ceea ce privește dezvăluirea informațiilor despre sănătatea mea - și sunt fericită că le-am atins și depășit în anumite feluri”, a explicat Hillary Clinton. „Trebuie să spun că oponentul meu nu a atins acest standard. Așa că sunt foarte fericită că am publicat toate informațiile care au fost de publicat, referitor la sănătatea mea. Și sunt fizic și mental pregătită și potrivită să fiu președinte al Statelor Unite ale Americii”, a adăugat candidata Partidului Democratic la președinție.

Deși Hillary nu a menționat, potrivit The Daily Mail, tatăl lui Donald Trump (70 de ani), Fred, a suferit de Alzheimer în ultimii ani de viață, deși informațiile medicale publicate de candidat nu au inclus acest amănunt.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net